147
Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στη Βουλή | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Novartis: Ο Παπαγγελόπουλος ζήτησε προθεσμία 30 ημερών για να ετοιμάσει την απολογία του

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2020, 20:30
Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στη Βουλή
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Novartis: Ο Παπαγγελόπουλος ζήτησε προθεσμία 30 ημερών για να ετοιμάσει την απολογία του

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2020, 20:30

Προθεσμία τριάντα ημερών προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του ζήτησε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος από τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής που ερευνούν την υπόθεση Novartis.

Επίσης, ζητά να καταθέσει κατ’ αντιπαράσταση με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ καλεί ως μάρτυρες τον πρώην υπ. Δικαιοσύνης Μιχ. Καλογήρου, την πρώην Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου και τον δημοσιογράφο-εκδότη Κώστα Βαξεβάνη.

Με έγγραφο αίτημά του ζητά να κληθούν ως μάρτυρες όσοι διετέλεσαν προϊστάμενοι στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών και Εφετών Αθηνών για να καταθέσουν αν έκανε παρεμβάσεις σε δικαστικές υποθέσεις και αν είχαν ακούσει να τον αποκαλούν «Ρασπούτιν», όπως υποστήριξε η Ελένη Ράικου.

Επίσης, ο συνήγορός του, Δημήτρης Τσοβόλας, προανήγγειλε ότι το επόμενο διάστημα ο πελάτης του θα υποβάλει αρκετές ενστάσεις ακυρότητας της όλης διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κλήθηκε την Πέμπτη ως ύποπτος για την τέλεση ποινικών αδικημάτων μεταξύ των οποίων σύσταση συμμορίας, εκβίαση, δωροληψία κ.α.