233
Η Κατερίνα Νοτοπούλου που φυσικά δεν φταίει για την αφίσα. Φταίνε όσοι την παρεξήγησαν | IntimeNews

Νοτοπούλου: Για τον σάλο με την αφίσα του Αντετοκούνμπο φταίνε… τα ΜΜΕ

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2019, 18:46
Η Κατερίνα Νοτοπούλου που φυσικά δεν φταίει για την αφίσα. Φταίνε όσοι την παρεξήγησαν
|IntimeNews

Νοτοπούλου: Για τον σάλο με την αφίσα του Αντετοκούνμπο φταίνε… τα ΜΜΕ

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2019, 18:46

Η… φαεινή ιδέα της Κατερίνας Νοτοπούλου να χρησιμοποιήσει την εικόνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον προεκλογικό της αγώνα (εδώ) προκάλεσε πολλά οργισμένα σχόλια και τελικά ανάγκασε την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να «κατεβάσει» την αφίσα, ίσως και υπό τον φόβο νομικών συνεπειών.

Λίγες ώρες αργότερα, η κυρία Νοτοπούλου προσπάθησε να δικαιολογηθεί μέσω facebook ρίχνοντας -ως συνήθως- την ευθύνη στα «κακά ΜΜΕ» και τους «καλοθελητές». Τι και αν υπήρξαν τόσοι άνθρωποι που θεώρησαν την συγκεκριμένη αφίσα μια χυδαία προσπάθεια εκμετάλλευσης του Giannis με στόχο προεκλογικά οφέλη…

H υποψήφια  λοιπόν όχι μόνο δήλωσε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να εκμεταλλευτεί προεκλογικά την επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο (τον γράφει «Αντετοκούμπο») αλλά βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στα «γνωστά ΜΜΕ» και στον… Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην ανάρτησή της, ανέφερε:

Η χθεσινή πολιτική μου δήλωση που έκανε λόγο για την μέγιστη υποκρισία του κ. Μητσοτάκη ενόχλησε τα «γνωστά» ΜΜΕ.

Είναι προφανές πως δεν υπήρξε ούτε πρόθεση ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκουμπο (σ.σ. το σωστό είναι «Αντετοκούνμπο»), μιας επιτυχίας που του ανήκει και μας κάνει όλους υπερήφανους και απολογούμαι αν δημιουργήθηκαν λάθος εντυπώσεις με αυτή την ενέργεια που δεν πρόλαβα να δω πριν αναρτηθεί από συνεργάτες.

Το πολυσυζητημένο λάθος δημιουργικό που αναρτήθηκε κατέβηκε τη στιγμή που το είδα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων πολύ πριν το τσιμπήσουν οι καλοθελητές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...