166
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν από νωρίς τους δρόμους γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γιάννης Κολεσίδης

Νόμος και τάξη στην Πατησίων – μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2019, 09:30
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν από νωρίς τους δρόμους γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γιάννης Κολεσίδης

Νόμος και τάξη στην Πατησίων – μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2019, 09:30

Λίγες 24ωρα μετά τα μεγάλα επεισόδια στην Πατησίων (εδώ), όπου η ΕΛ.ΑΣ. εκτέθηκε καθώς επέλεξε να μην καταδιώξει τους δράστες των βανδαλισμών εντός του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως έχει το δικαίωμα μετά τον νόμο περί κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου που ψηφίστηκε το καλοκαίρι, μια ευρεία επιχείρηση της Αστυνομίας ξεκίνησε νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Σκοπός της επιχείρησης ήταν η εκκένωση κτιρίου που τελεί υπό κατάληψη εδώ και 13 (!) χρόνια και βρίσκεται δίπλα στην πρώην ΑΣΟΕΕ.

Το κτίριο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μαυροματαίων και Δεριγνύ, στην Αθήνα και ανήκει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ τελούσε υπό κατάληψη από το 2006!

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι εντοπίστηκαν τέσσερα άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ αποκλείστηκαν οι δρόμοι γύρω από το κτίριο.

Ανδρες της αστυνομίας περιφρουρούν την επιχείρηση απομάκρυνσης καταληψιών στο επί της συμβολής των οδών Μαυροματαίων και Δεριγνύ κτίριο (ΑΠΕ ΜΠΕ/Γιάννης Κολεσίδης)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...