463
| Shutterstock / CreativeProtagon

NN Hellas: «Ακόμη υψηλότερες κορυφές»

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2021, 16:40
|Shutterstock / CreativeProtagon

NN Hellas: «Ακόμη υψηλότερες κορυφές»

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2021, 16:40

«Στόχος μας οι ακόμη ψηλότερες κορυφές» ήταν το μήνυμα του συνεδρίου του δικτύου πωλήσεων της ασφαλιστικής εταιρείας NN Hellas, που έγινε και φέτος διαδικτυακά. Μόλις μία ημέρα νωρίτερα, η NN Hellas είχε φροντίσει να ενισχύσει αυτό το μήνυμα στην πράξη, ανακοινώνοντας την εξαγορά της MetLife Ελλάδας και Πολωνίας, κίνηση που τη φέρνει πρώτη ασφαλιστική ζωής με μερίδιο 18% στο σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς και 31% στον κλάδο ζωής.

Η συγκυρία, λοιπόν, ήταν ιδανική για να αναπτύξουν οι άνθρωποι της εταιρείας τους νέους στόχους, πολύ περισσότερο που είχαν «μπροστά» τους δύο ανθρώπους που, αν μη τι άλλο, γνωρίζουν από κορυφές. Η Χριστίνα Φλαμπούρη, πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να κατακτήσει τις επτά ψηλότερες κορυφές όλων των ηπείρων, και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που ανήκει πια και Hall of Fame της FIΒA, ήταν επίτιμοι καλεσμένοι της NN Hellas και μέσα από τη δική τους πείρα μίλησαν στους συμμετέχοντες για τη σημασία του να μπορεί κανείς να θέτει σταθερά τον πήχη ολοένα και πιο ψηλά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η εταιρία βράβευσε το Δίκτυό της για τις επιτυχίες του το προηγούμενο έτος, το οποίο έκλεισε με εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα (τα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν στα €15,6 εκατ, πάνω από 50% σε σύγκριση με το 2019).

«Για μένα αυτό που κάνει τους ανθρώπους να ανεβαίνουν και να κατακτούν ολοένα και υψηλότερες κορυφές είναι η μεγάλη εικόνα, ο στόχος και η ικανοποίηση ότι ο καθένας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί», είπε η Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas. Και πρόσθεσε: «Με ενσυναίσθηση και με το να νοιάζεσαι για τους άλλους ειλικρινά. Γιατί κανείς μόνος του δεν μπορεί να ανέβει κορυφές, η κατάκτησή τους είναι πάντοτε ομαδική προσπάθεια. Αυτά άλλωστε είναι τα συστατικά που μας καθιστούν πρότυπη εταιρία. Τώρα και στο μέλλον».

Ο Gabor Szegedi, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής της NN Hellas, σημείωσε: «Όταν ανέλαβα την οικονομική διεύθυνση της NN Hellas 5 χρόνια πριν, η εικόνα των πραγμάτων ήταν πολύ διαφορετική από τη σημερινή. Χάρη σε έναν αποτελεσματικό εταιρικό μετασχηματισμό και στην εξαιρετική δουλειά από όλους μας, το 2020 –τη χρονιά της πανδημίας– αυξήσαμε τα μερίδιά μας μέσα σε μια αγορά που κατά βάση συρρικνώθηκε, κατακτώντας μάλιστα τη 2η θέση. Τώρα συνεχίζουμε για νέες κορυφές, όλοι μαζί με αφοσίωση και ομαδικότητα, γιατί μπορούμε να το πετύχουμε!».

«Για την ομάδα της ΝΝ Hellas, κάθε κορυφή που κατακτάμε μας επιτρέπει να δούμε καθαρά το αποτέλεσμα της δουλειάς μας και τη συνολική προσπάθειά μας. Κοιτώντας πίσω, εκτιμούμε κάθε βήμα που μας οδήγησε ψηλά, αλλά και κάθε λύση που δώσαμε στα εμπόδια που εμφανίστηκαν στο δρόμο μας», είπε ο Διονύσης Νοδάρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της NN Hellas. Και κατέληξε: «Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε πιο σίγουροι και ακόμα πιο δυνατοί, με οδηγό τις αξίες και τις εμπειρίες μας, δυναμικά και ενωμένοι για ακόμα υψηλότερες κορυφές! Με περισσότερη αισιοδοξία, χαμόγελο και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και σε όσα κατακτήσαμε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...