157
Φωτογραφία από την τελετή ένταξης των δύο τελευταίων υπερσύγχρονων περιπολικών σκαφών του ΛΣ | ΙΝΤΙΜΕnews

Νέα Δημοκρατία: Η θάλασσα έχει σύνορα και τα φυλάμε [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2021, 14:40
Φωτογραφία από την τελετή ένταξης των δύο τελευταίων υπερσύγχρονων περιπολικών σκαφών του ΛΣ
|ΙΝΤΙΜΕnews

Νέα Δημοκρατία: Η θάλασσα έχει σύνορα και τα φυλάμε [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2021, 14:40

Με ένα βίντεο από επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος κατά λαθροδιακινητών μεταναστών στην Κω, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, επαναλαμβάνει προς όσους, εντός και εκτός συνόρων, δυσκολεύονται να το αποδεχτούν, ότι το Αιγαίο έχει σύνορα και αυτά προστατεύονται σε καθημερινή βάση.

Η θάλασσα έχει σύνορα και τα φυλάμε, είναι το μήνυμα που στέλνει προς πάσα κατεύθυνση ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κυβερνώντος κόμματος που συμπληρώνει με ένα μεγάλο «μπράβο» για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που περιπολούν αδιάλειπτα τους τελευταίους μήνες στην οριογραμμή:

«Η διαρκής μάχη με τα κυκλώματα διακινητών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και θετικά αποτελέσματα. Μπράβο στο Λιμενικό Σώμα».

Η ανάρτηση Ρωμανού έρχεται προς απάντηση σχολίων στον φιλικό προς τον ΣΥΡΙΖΑ Τύπο και στα social media περί «παράνομων πρακτικών» από το Λιμενικό, που τους τελευταίους μήνες, χάρη στο υψηλό βαθμό ετοιμότητας και επιχειρησιακής ικανότητας, έχει καταφέρει να περιορίσει στο ελάχιστο -αν όχι να εκμηδενίσει- τις ροές παράνομων μεταναστών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...