365
Η Νικόλ Κίντμαν σε σκηνή από την εξαιρετική αμερικανική σειρά «Big little lies» | HBO

Νικόλ Κίντμαν: «Πώς ο Τομ Κρουζ με προστάτευσε από τους “Γουάινσταϊν”»

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2018, 07:00
Η Νικόλ Κίντμαν σε σκηνή από την εξαιρετική αμερικανική σειρά «Big little lies»
|HBO

Νικόλ Κίντμαν: «Πώς ο Τομ Κρουζ με προστάτευσε από τους “Γουάινσταϊν”»

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2018, 07:00

Ακόμη και αν είσαι μία διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, χρειάζεται να είσαι παντρεμένη με έναν ακόμη πιο διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ προκειμένου να κρατήσεις μακριά όσους φιλοδοξούν να σε παρενοχλήσουν σεξουαλικά.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα λεγόμενα της Νικόλ Κίντμαν. Η αυστραλή ηθοποιός παντρεύτηκε τον Τομ Κρουζ το 1990. Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα στα γυρίσματα της ταινίας «Μέρες κεραυνού» (Days of Thunder) στην οποία και συμπρωταγωνιστούσαν.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC, η Κίντμαν είπε χαρακτηριστικά: «Παντρεύτηκα πολύ νέα. Αυτός ο γάμος δεν μου προσέφερε δύναμη. Μου προσέφερε όμως προστασία. Παντρεύτηκα από έρωτα, αλλά το γεγονός ότι παντρεύτηκα έναν από τους ισχυρότερους άνδρες του Χόλιγουντ ήταν αρκετό ώστε να κρατήσει μακριά μου όλους τους ‘Γουάινσταϊν’ του χώρου».

Το λαμπερό ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2001, δύο χρόνια μετά την πρεμιέρα της πολυσυζητημένης ταινίας «Μάτια ερμητικά κλειστά» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Οι φήμες επιμένουν ότι ο δαιμόνιος σκηνοθέτης τούς έφτασε στα όριά τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αναγκάζοντάς τους να παραδεχτούν πολύ προσωπικές τους σεξουαλικές φαντασιώσεις, που μοιραία έκαναν κακό στη μεταξύ τους σχέση.

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Τομ Κρουζ σε σκηνή από την ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά». Τότε ήταν ένα από τα πιο ισχυρά ζευγάρια του Χόλιγουντ (Warner Bros)

Η 51χρονη ηθοποιός, σχολιάζοντας τα σεξουαλικά σκάνδαλα με πρωταγωνιστή τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και όχι μόνο, είπε χαρακτηριστικά: «Εννοείται ότι κι εγώ βίωσα πολλές #MeToo καταστάσεις. Από τότε που ήμουν μικρό κοριτσάκι! Αν θέλω να τις εκθέσω σε κάποιο άρθρο εφημερίδας; Οχι. Αν τις αξιοποιώ ώστε να εμβαθύνω στους ρόλους μου; Εννοείται ότι εκτονώνομαι εκεί».

Η Κίντμαν, η οποία είχε υιοθετήσει δύο παιδιά μαζί με τον Κρουζ, την 25χρονη σήμερα Ιζαμπέλα και τον 23χρονο Κόνορ, παραδέχτηκε επίσης ότι ο χωρισμός της την ανάγκασε να ενηλικιωθεί, να μεγαλώσει απότομα: «Δούλευα κανονικά στο σινεμά, ήταν όμως λες και ζούσα μέσα σε ένα κουκούλι. Οπότε όταν βγήκα από αυτό, στα 32-33 μου, είναι λες και μεγάλωσα απότομα και πήρα τη ζωή μου στα χέρια μου».

Στον δεύτερο, πιο ώριμο γάμο της, η Κίντμαν φαίνεται ότι έχει ευτυχήσει πολύ περισσότερο. Είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή της κάντρι Κιθ Ερμπαν και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη δεκάχρονη Σάντεϊ και την επτάχρονη Φέιθ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...