185
. | IntimeSports

Νίκη για την πρόκριση και τον Θανάση ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Protagon Team 20 Μαρτίου 2019, 15:27
. | IntimeSports

Νίκη για την πρόκριση και τον Θανάση ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Protagon Team 20 Μαρτίου 2019, 15:27

Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ θα είναι σήμερα Τετάρτη ιδιαίτερα φορτισμένη μετά την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει τη νίκη και για τον Θανάση στο κρίσιμο παιχνίδι (21:00) με τη Μπασκόνια.

Με νίκη οι «πράσινοι» θα πιάσουν στη βαθμολογία τη Μπασκόνια και θα κάνουν το καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή τους στα playoffs της Euroleague. Στόχος τους είναι να καλύψουν και τη διαφορά των 9 πόντων του πρώτου αγώνα για να έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας τους.

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Euroleague με 4 συνεχόμενες νίκες είναι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ, με το εντυπωσιακό τρίποντο του Νικ Κάλαθη στην εκπνοή του αγώνα. Θέλει να συνεχίσει το σερί και στο αποψινό παιχνίδι.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στον αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπασκόνια για τους Over/Under 10,5 πόντους του Κιθ Λάνγκφορντ.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Euroleague. Σημείωσε 201 πόντους και ο μέσος όρος του είναι 11,2 πόντοι ανά αγώνα.  Ήταν εντυπωσιακός στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τη Μπασκόνια κι έκανε ρεκόρ με 33 πόντους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...