174
O Στέφανος Τσιτσιπάς στον πρώτο του αγώνα στο Αμερικανικό Οπεν | Jerry Lai-USA TODAY Sports

Νίκες για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Αμερικανικό Οπεν

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2018, 09:28
O Στέφανος Τσιτσιπάς στον πρώτο του αγώνα στο Αμερικανικό Οπεν
|Jerry Lai-USA TODAY Sports

Νίκες για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Αμερικανικό Οπεν

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2018, 09:28

Με το δεξί ξεκίνησαν τις προσπάθειές τους στο Αμερικανικό Οπεν (US Open, ένα από τα τέσσερα μεγάλα τουρνουά του Γκραν Σλαμ) ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Ο 20χρονος τενίστας, φρέσκος από την επιτυχία του στο Καναδικό Οπεν στο Τορόντο, όπου έφθασε ως τον τελικό) αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο του Οπεν της Νέας Υόρκης τον 36χρονο Τόμι Ρομπρέδο.

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε του Ισπανού με 6-3, 7-6(1), 6-4, ύστερα από μια αναμέτρηση που κράτησε 2 ώρες και 33 λεπτά. Ετσι, ο Τσιτσιπάς πήρε το «εισιτήριο» για τους «64», όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος ήταν ο νικητής στον ρωσικό «εμφύλιο» με τον Εβγκένι Ντονσκόι, αφού επικράτησε με 7-5, 6-4, 6-2.

Νίκη και για Σάκκαρη

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά, αντιμετωπίζοντας στον α’ γύρο την Αμερικανίδα Ασια Μουχαμάντ. Η Σάκκαρη πήρε τη νίκη με 6-3, 6-3 και, παράλληλα, το «εισιτήριο» για την φάση των «64». Εκεί η 23χρονη πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει ακόμη μια Αμερικανίδα, τη Σοφία Κένιν, η οποία νίκησε στον α’ γύρο τη συμπατριώτισσά της, Μάντισον Μπρενγκλ, με 6-0, 4-6, 7-6(4).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...