146
Τεστ από τον ΕΟΔΥ σε τουρίστα στον Προμαχώνα | Intime/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Νέος συναγερμός από τα 29 θετικά κρούσματα στον Προμαχώνα, την Παρασκευή

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουλίου 2020, 14:18
Τεστ από τον ΕΟΔΥ σε τουρίστα στον Προμαχώνα
|Intime/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Νέος συναγερμός από τα 29 θετικά κρούσματα στον Προμαχώνα, την Παρασκευή

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουλίου 2020, 14:18

Νέος συναγερμός σήμανε στις ελληνικές αρχές μετά τα 29 κρούσματα κορονοϊου που εντοπίστηκαν την Παρασκευή στον Προμαχώνα.

Πρόκειται για τουρίστες από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, o οποίοι υποβλήθηκαν σε τεστ από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ και βγήκαν θετικοί.

Δεν αποκλείεται μάλιστα μέχρι το τέλος της ημέρας να βγουν και νέα θετικά κρούσματα από το σημείο διέλευσης στον Προμαχώνα.

Τα αποτελέσματα προέκυψαν από τους ελέγχους που διενεργεί καθημερινά ο ΕΟΔΥ στα σύνορα. Υπενθυμίζεται ότι σε έλεγχο υπόκεινται ανεξαιρέτως όλοι όσοι περνούν στο ελληνικό έδαφος

Εν τω μεταξύ αναμένονται οι ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τα μέτρα που αποφασίστηκαν στην τηλεδιάσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου για την πορεία υλοποίησης του Επιχειρησιακού Σχεδίου ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Στο σχέδιο συμμετέχουν και στελέχη από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ενοπλες Δυνάμεις ώστε να ενισχυθεί το δυναμικό των μικτών κλιμακίων, υπό τον επιχειρησιακό συντονισμό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...