230
Ο Peter Yeates | HSBC

Νέος CEO της HSBC Ελλάδας ο Πίτερ Γέιτς

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2019, 11:29
Ο Peter Yeates | HSBC

Νέος CEO της HSBC Ελλάδας ο Πίτερ Γέιτς

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2019, 11:29

Καθήκοντα νέου Chief Executive Officer (CEO) της ΗSBC Ελλάδος ανέλαβε από τις 28 Ιανουαρίου 2019 ο Πίτερ Γέιτς (Peter Yeates).

Διαδέχεται τον Στίβ Μπάνερ, ο οποίος ύστερα από τεσσερισήμισι χρόνια στην Ελλάδα ανέλαβε καθήκοντα CEO της HSBC Βερμούδων.

Ο Πίτερ Γέιτς διαθέτει περισσότερα από 30 έτη διεθνούς εμπειρίας σε διάφορους τομείς του τραπεζικού κλάδου όπως η Λιανική Τραπεζική, η Επιχειρηματική Τραπεζική, το Private Banking και η Στρατηγική.

Ερχεται στην Ελλάδα από το Λονδίνο, όπου διατηρούσε στρατηγικό ρόλο στον τομέα Global Banking and Markets της Τράπεζας. Προηγουμένως, διατέλεσε για τέσσερα χρόνια CEO της HSBC Λιβάνου.

Ο Κρις Ντέιβις, CEO HSBC International τόνισε: «Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Steve Banner, για το επίπεδο της ηγεσίας που επέδειξε κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων χρόνων για την ελληνική οικονομία διασφαλίζοντας ότι η HSBC παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες προς τους πελάτες της. Ο Peter Yeates, ο οποίος διαδέχεται τον Steve διαθέτει πολυετή διεθνή εμπειρία σε ρόλους στην Ασία, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Peter θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στη διαρκή βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών μας αλλά και να προάγει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες για την HSBC στην Ελλάδα».

Ο Πίτερ Γέιτς δήλωσε: «Το γεγονός ότι αναλαμβάνω CEO της HSBC Ελλάδας με τιμά ιδιαίτερα και ανυπομονώ να συνεργαστώ με την εξαιρετική ομάδα που υπάρχει στη χώρα, προκειμένου να ικανοποιήσουμε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες των πελατών μας σε αυτή τη σημαντική Ευρωπαϊκή αγορά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...