289
Ο πρώην δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος | Facebook

Νέος αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ ο Μανώλης Γραφάκος

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2019, 14:22
Ο πρώην δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος
|Facebook

Νέος αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ ο Μανώλης Γραφάκος

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2019, 14:22

Καθήκοντα αναπληρωτή εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής γραμματέας προγράμματος του κόμματος, Μανώλης Γραφάκος.

Ο κ. Γραφάκος είχε ανακοινωθεί προ εξαμήνου ότι θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Β’ Αθήνας.

Ωστόσο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνάντησή με τον κ. Γραφάκο την Τρίτη, τού ζήτησε να συμβάλει στον απαιτητικό αγώνα των εθνικών εκλογών από μία άλλη πιο κρίσιμη θέση και ακολούθησε η ανακοίνωση για την ένταξή του στο επικοινωνιακό επιτελείο της Πειραιώς.

Ο κ. Γραφάκος είναι οικονομολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στην τραπεζική και στην διοίκηση επιχειρήσεων και υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με θέμα το συνταξιοδοτικό σύστημα της Ελλάδας.

Εχει υπάρξει δήμαρχος Μελισσίων, ενώ όπως προαναφέρθηκε μέχρι σήμερα ήταν αναπληρωτής γραμματέας προγράμματος της ΝΔ.

Με τη προσθήκη του κ. Γραφάκου στην επικοινωνιακή ομάδα της Πειραιώς, λύνεται και ο γορδιος δεσμός του συνωστισμού υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο του Βορείου Τομέα, καθώς μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Καιρίδη στην ίδια περιφέρεια, περίσσευε ένας υποψήφιος (λόγω ποσόστωσης γυναικών).

Υπενθυμίζεται ότι στον Βόρειο Τομέα της Β΄Αθηνών κατεβαίνουν υποψήφιοι οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και Αδωνις Γεωργιάδης, όπως επίσης ο Γιώργος Κουμουτσάκος και η Νίκη Κεραμέως.

Μεταξύ των νέων υποψηφίων είναι ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, ο πρώην υπουργός Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, η δικηγόρος Ζωή Ράπτη, η δικηγόρος Ιωάννα Καλαντζάκου, η οικονομολόγος Μαριάνθη Καφετζή – Ραυτοπούλου, ο επιχειρηματίας Βασίλης Ξυπολητάς, ο σύμβουλος επιχειρήσεων Νίκος Κωστόπουλος,, και ο δημοσιογράφος Φώτης Καρύδας.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι στη λίστα της ΝΔ για τον Βόρειο Τομέα:

Κωστής Χατζηδάκης, Αδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Ζωή Ράπτη, Νίκη Κεραμέως, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Σάκης Ιωαννίδης, Ιωάννα Καλαντζάκου, Νίκος Ρωμανός, Βασίλης Ξυπολητάς, Νίκος Κωστόπουλος, Πέτρος Τατσόπουλος, Μανώλης Γραφάκος, Φώτης Καρύδας, Μαριάνθη Καφετζή, Δημήτρης Καιρίδης, Ινέτζη Δημητρακάκη, Μαριάνθη Μήκα, Χριστίνα Καφετζή-Ραυτοπούλου.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...