369
Ο πρωταθλητής της πυγμαχίας με ένα από τα τρόπαια που είχε κατακτήσει |

Εκτέλεσαν στη Βάρη τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2021, 09:42
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 31/05/2021 10.40
Ο πρωταθλητής της πυγμαχίας με ένα από τα τρόπαια που είχε κατακτήσει
|

Εκτέλεσαν στη Βάρη τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2021, 09:42
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 31/05/2021 10.40

Μαίνεται ο πόλεμος ξεκαθαρίσματος στον χώρο της μαφίας, με μία ακόμη εκτέλεση, αυτή τη φορά στη Βάρη, και θύμα τον γνωστό έλληνα πυγμάχο και  νικητή (προ ετών) τηλεοπτικού ριάλιτι, Τάσο Μπερδέση.

Οι δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας, που σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν σε πολυτελές μαύρο τζιπ, «γάζωσαν» τον Μπερδέση, πρωινές ώρες έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο «Αίολος». Μία από τις σφαίρες τον βρήκε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Στο παρελθόν ο πρωταθλητής της πυγμαχίας, μέλος της Εθικής και Ολυμπιακής ομάδας, είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή σε κύκλωμα «νονών της νύχτας». Για περίπου ενάμιση χρόνο διέμενε στη Βουλγαρία, με αποτέλεσμα μάλιστα να χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα είχε αφεθεί ελεύθερος για την εν λόγω υπόθεση και τελικά στη δίκη που ακολούθησε, κρίθηκε αθώος των κατηγοριών.

«Εκεί που πήγαιναν όλα καλά με τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης με τους περιβόητους “νονούς της Πάτρας” και ο δικηγόρος μου είχε καταφέρει να αποδείξει ότι εγώ δεν έχω καμία ανάμειξη με όλα αυτά, κάποιοι αποφάσισαν να με μπλέξουν και σε μια νέα περιπέτεια», περιέγραφε ο ίδιος. «Με κατηγόρησαν ότι πήγα να σκοτώσω, έπειτα από υπόδειξη φίλου μου επιχειρηματία, έναν νεαρό Πατρινό τη Μεγάλη Τετάρτη του 2009. Εγώ δολοφόνος; Δεν έχω πειράξει ποτέ άνθρωπο. Τότε αποφάσισα να εμφανιστώ στο δικαστήριο που γινόταν με την υπόθεση των “νονών”. Πήγα την ημέρα της απολογίας μου, όπου οι δικαστές με έκριναν αθώο για την ιστορία αυτή. Παράλληλα, με συνέλαβαν όμως για την απόπειρα δολοφονίας και έτσι έκατσα στη φυλακή μέχρι να προσδιοριστεί το δικαστήριο».

Για τέσσερις μήνες ο Μπερδέσης έμεινε στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα.

Χάρη στον δικηγόρο του, Σάκη Κεχαγιόγλου, αλλά και μία δήλωση του υποψήφιου στόχου, ότι δεν ήταν ο Μπερδέσης αυτός που έβαλαν να τον σκοτώσει, ο πυγμάχος αθωώθηκε. «Το ότι είχα μια διαφορά πριν χρόνια με τον άνθρωπο αυτόν, δεν σημαίνει ότι ήθελα και το κακό του […] Οταν άκουσα την αθωωτική απόφαση των δικαστών, λύγισα και ξέσπασα σε κλάματα. Το να σε κατηγορούν για δολοφόνο δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Τώρα που τελείωσαν όλα θέλω να ξεχάσω και να ασχοληθώ με την πυγμαχία», είχε δηλώσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...