503
Μαρίνα και Γιώργος Πατούλης. Μπορεί απλώς να μας δουλεύουν, αλλά το πρόβλημα για τη ΝΔ είναι υπαρκτό | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Νέο επεισόδιο: Η Μαρίνα Πατούλη λέει ότι ο άνδρας της δεν ήξερε τίποτα

Protagon Team Protagon Team 24 Δεκεμβρίου 2018, 09:30
Μαρίνα και Γιώργος Πατούλης. Μπορεί απλώς να μας δουλεύουν, αλλά το πρόβλημα για τη ΝΔ είναι υπαρκτό
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Νέο επεισόδιο: Η Μαρίνα Πατούλη λέει ότι ο άνδρας της δεν ήξερε τίποτα

Protagon Team Protagon Team 24 Δεκεμβρίου 2018, 09:30

To ότι το ζεύγος Πατούλη ήταν μια (πολιτική) σαπουνόπερα, το ξέραμε, το είχαμε δει σε χαμηλού επιπέδου πρωινές εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης, το είχαμε εμπεδώσει σε φαραωνικές φιέστες στο Μαρούσι (εδώ) και σε μαζικά σουβλίσματα αρνιών. Τώρα απλώς απολαμβάνουμε τα επεισόδια αυτής της σαπουνόπερας.

Τελευταίο επεισόδιο, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Μαρίνας Πατούλη για την δημαρχία του Αμαρουσίου και τη διευκρινιστική δήλωση του συζύγου της, Γιώργου Πατούλη (μεγάλης γαλάζιας ελπίδας για την περιφέρεια Αττικής), ότι αυτός δεν θα υποστηρίξει τη γυναίκα του αλλά τον Νεοδημοκράτη Θόδωρο Αμπατζόγλου, ήταν η δήλωση της υποψήφιας ότι ο άνδρας της δεν ήξερε τίποτα…

Να είναι και αυτός ένας τρόπος για να γλιτώσει ο κ. Πατούλης την οργή της Πειραιώς; Διότι είναι σαφές ότι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν είναι καθόλου καλό να βλέπει τον άνθρωπο που ο ίδιος στήριξε για την Περιφέρεια Αττικής να του δημιουργεί προβλήματα σε έναν κεντρικό δήμο της Αττικής όπως το Μαρούσι, όπου κομματικός υποψήφιος είναι ο κ. Αμπατζόγλου. Είναι και θέμα συμβολισμών αλλά και εσωκομματικών ισορροπιών, καθώς ο κ. Αμπατζόγλου είναι εκλεκτός του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Σε κάθε περίπτωση η κυρία Πατούλη βγήκε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ και μιλώντας στη δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου επέμεινε στην υποψηφιότητά της, αλλά διευκρίνισε ότι την ανακοίνωσή της, το βράδυ του Σαββάτου, δεν τη γνώριζε ο σύζυγός της.

«Δεν υπάρχει καμία πικρία με τον άντρα μου. Είμαστε μαζί 32 χρόνια και η σχέση αυτή έχει δοκιμαστεί. Δεν υπάρχει μάχη, μόνο διάθεση προσφοράς. Ηταν αρνητικός, δεν γνώριζε τη στιγμή της υποψηφιότητας γιατί υπήρχε μια πολύ έντονη αντίδραση. Ο σύζυγός μου έχει παράξει ένα τεράστιο έργο στο Μαρούσι με δουλειά ετών. Είναι ένας αντρας που πρέπει να είναι ακριβοδίκαιος και τον εξυψώνει σαν άντρα αυτή η στάση και τον τιμά», είπε η κυρία Πατούλη.

Η ίδια εξέφρασε την πικρία της ότι δεν την κάλεσε να προσφέρει στην παράταξή του ο κ. Αμπατζόγλου και προσέθεσε ότι επειδή αγαπάει τους Μαρουσιώτες θέλει να συνεισφέρει.

«Εγώ όταν βρήκα κλειστές πόρτες, έπρεπε να επιλέξω. Δεν δέχτηκα κανένα κάλεσμα να συνεισφέρω στο πλευρό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Ο συζυγός μου γνώριζε την επιθυμία μου να προσφέρω στα κοινά. Προσφέρω από το 2014 στα κοινά δεν ήρθα ουρανοκατέβατη. Και δεν έχω κομματικές βλέψεις και στεγανά. Αγαπώ το Μαρούσι και εκφράζω την επιθυμία μου να εργαστώ και να προσφέρω. Είχα κάθε δικαίωμα να επιλέξω», είπε.

Η περίπτωση της κυρίας Πατούλη δημιουργεί εξ αντανακλάσεως προβλήματα στη ΝΔ καθώς ο κ. Πατούλης είναι κεντρική επιλογή του κόμματος και του κ. Μητσοτάκη στο σχέδιό του για να κερδίσει και τις 13 περιφέρειες της χώρας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου. Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, από το βήμα μάλιστα του πρόσφατου συνεδρίου του κόμματος, κάλεσε σε γαλάζια πανστρατιά (εδώ) για να εκλεγεί ο κ. Πατούλης περιφερειάρχης Αττικής. Τώρα βλέπει τη σύζυγο του κ. Πατούλη να του δημιουργεί εσωκομματικά, αν όχι άλλα, προβλήματα.

Ατύπως, η γραμμή της Πειραιώς είναι ότι η υποψηφιότητα της κυρίας Πατούλη θα προσφέρει γενικά στον κ. Αμπατζόγλου καθώς λόγω της απλής αναλογικής κάθε νέος δήμαρχος θα χρειάζεται τη ευρύτερες συναινέσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...