302
Φωτογραφία αρχείου από τη διαδικασία ενταφιασμού κατά τη διάρκεια του πανδημικού κύματος του κορονοϊού | Intime

Νεκρός στη Ρόδο «εμφανίστηκε» μετά την κηδεία του

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2020, 12:41
Φωτογραφία αρχείου από τη διαδικασία ενταφιασμού κατά τη διάρκεια του πανδημικού κύματος του κορονοϊού
|Intime

Νεκρός στη Ρόδο «εμφανίστηκε» μετά την κηδεία του

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2020, 12:41

Μια απίστευτη ιστορία που διαδραματίστηκε στο νησί της Ρόδου αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ροδιακή». Σύμφωνα με πληροφορίες και απόλυτα διασταυρωμένα στοιχεία που επικαλείται, στις 24 Απριλίου εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε αποθήκη-γιαπί στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη στη Ρόδο.

Δεδομένης της διεύθυνσης αλλά και του σημείου που βρέθηκε το άψυχο σώμα του άγνωστου άνδρα, οι αρμόδιες αρχές υπέθεσαν ότι πρόκειται για συγκεκριμένο άτομο που διέμενε εκεί και το οποίο είχε μεταφερθεί και άλλες φορές στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Πάνω του δεν υπήρχε κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά του, ενώ το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη και κλήθηκε αμέσως η αστυνομία.

Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ρόδου και εκεί φαίνεται ότι συγγενικό του πρόσωπο βεβαίωσε ότι πρόκειται για 73χρονο που διέμενε στη συγκεκριμένη αποθήκη. Ενημερώθηκαν όλοι οι συγγενείς και ακολούθησε κηδεία.

Ωστόσο, την περασμένη Τρίτη τα παιδιά του ενημερώθηκαν ότι ο υποτιθέμενος νεκρός, ήταν ζωντανός και φιλοξενούνταν στο ίδρυμα των Κολυμπίων!

Χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να συνέλθουν και στη συνέχεια τους γνωστοποιήθηκε αρμοδίως ότι διέμενε στο ίδρυμα χρονίων παθήσεων της περιοχής, έπειτα από παρέμβαση των αρμοδίων κοινωνικών υπηρεσιών.

Στα επίσημα έγγραφα της αστυνομίας πάντως, ο 73χρονος έχει καταχωρηθεί ως νεκρός. «Κι αυτό που απομένει τώρα είναι να διαπιστωθεί ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε στο σημείο της αποθήκης και το οποίο ετάφη στις 25 του περασμένου μήνα στο νεκροταφείο Ρόδου. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία της Ρόδου ενώ βέβαιο θεωρείται ότι από αύριο το πρωί η ασφάλεια Ρόδου θα ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν αποκλείεται επίσης να διαταχθεί και η εκταφή του πτώματος, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάτι ύποπτο», γράφει η «Ροδιακή».

Μαρτυρίες γειτόνων που συγκέντρωσε η εφημερίδα αναφέρουν ότι κάποιες φορές στο σπίτι του 73χρονου, σύχναζε και ένας φίλος του, ενώ εξαφάνιση ατόμου δεν είχε δηλωθεί έως και χθες το βράδυ στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News