150
Διακομιδή ασθενούς με Covid-19 σε νοσοκομείο της Αθήνα (φωτογραφία αρχείου) | Intime

Πέθανε 32χρονος που ήταν σε καραντίνα και εργαζόταν στο εργοστάσιο των Γιαννιτσών

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2020, 16:10
Διακομιδή ασθενούς με Covid-19 σε νοσοκομείο της Αθήνα (φωτογραφία αρχείου)
|Intime

Πέθανε 32χρονος που ήταν σε καραντίνα και εργαζόταν στο εργοστάσιο των Γιαννιτσών

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2020, 16:10

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του υπάλληλος του εργοστασίου κονσερβοποιίας της Πέλλας, η οποία έκλεισε προσωρινά λόγω συρροής κρουσμάτων κορονοϊού (εδώ).

Ο 32χρονος άνδρας είχε κάνει τεστ στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης των εργαζομένων που ήταν επιβεβλημένη και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Ωστόσο, έπρεπε να παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι του, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, και να υποβληθεί σε νέο τεστ σε πέντε ημέρες.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, τα αίτια του θανάτου θα αποκαλύψει η νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί, αφού όμως ληφθεί δείγμα με ειδική διαδικασία και γίνει μεταθανάτιος έλεγχος Covid-19.

Την περασμένη Τετάρτη το εργοστάσιο κονσερβοποιίας είχε κλείσει, λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου, που έφτανε τα 114 κρούσματα.

Η αναστολή ισχύει στο σύνολό της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών της, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου Covid-19 μέχρι και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...