240
Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος (φωτογραφία αρχείου) | Wikipedia

Νεκρή από κεραυνό γυναίκα στη Σκόπελο

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2020, 16:00
Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος (φωτογραφία αρχείου)
|Wikipedia

Νεκρή από κεραυνό γυναίκα στη Σκόπελο

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2020, 16:00

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος 50χρονης γυναίκας στη Σκόπελο, την οποία χτύπησε κεραυνός που έπεσε κατά τη διάρκεια της έντονης βροχόπτωσης το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα κεραυνοβολήθηκε την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες μαζί με τον σύζυγό της στην αυλή του σπιτιού τους, ο οποίος φέρεται να ενημέρωσε την Εισαγγελία Βόλου.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι το κύμα κακοκαιρίας που χτυπά σχεδόν όλη τη χώρα. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo.gr, ισχυρά καιρικά φαινόμενα αναμένονται κατά έως το πρωί της Τετάρτης.

Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Βροχοπτώσεις και καταιγίδες σημειώνονται στο μεγαλύτερο μέρος των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών της χώρας, καθώς επίσης στην Ανατολική Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα κατά τόπους είναι πολύ ισχυρά και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Παράλληλα, μικρή πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία, η οποία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 22-24 βαθμούς Κελσίου στα πεδινά και στις νησιωτικές περιοχές και τους 14-16 βαθμούς σε περιοχές μεγαλύτερου υψομέτρου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες έως δυτικές διευθύνσεις και θα φτάνουν τα 7-8 μποφόρ στο Ιόνιο και τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Τα καιρικά φαινόμενα και οι χαμηλές θερμοκρασίες αναμένεται να συνεχιστούν κατά το υπόλοιπο της εβδομάδας.

Στην Αττική
Εδώ και λίγη ώρα, ιδίως στα νότια προάστια της Αττικής, η βροχόπτωση είναι πολύ έντονη, ενώ σε αρκετούς δρόμους επικρατεί μποτιλιάρισμα. Η Λεωφόρος Αμφιθέας, έχει πλημμυρίσει.

Εντονη είναι η βροχόπτωση και στον Πειραιά και σε πολλές περιοχές των νοτίων προαστίων, καθώς ο καιρός προβλέπεται άστατος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...