197
Ο Κώστας Καραμανλής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην προεκλογική συγκέντρωση στο Περιστέρι. Τώρα συναντήθηκαν στη Βουλή | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Εκτακτη συνάντηση Μητσοτάκη – Καραμανλή

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2019, 09:22
Ο Κώστας Καραμανλής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην προεκλογική συγκέντρωση στο Περιστέρι. Τώρα συναντήθηκαν στη Βουλή
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Εκτακτη συνάντηση Μητσοτάκη – Καραμανλή

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2019, 09:22

Μια δεύτερη ηχηρή παρουσία του Κώστα Καραμανλή στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας καταγράφηκε το πρωί της Πέμπτης.

Μία εβδομάδα μετά την εμφάνισή του στην κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Περιστέρι και μετά τη δήλωσή του για συστράτευση όλων στο πλευρό του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης (εδώ), ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο πρώην Πρωθυπουργός είχαν ένα νέο ραντεβού.

Αυτή η έκτακτη συνάντηση, η οποία δεν είχε ανακοινωθεί, έγινε τέσσερις ημέρες μετά τον θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές (εδώ).

Η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Καραμανλή έγινε στο γραφείο του πρώτου στη Βουλή.

Κατά το ρεπορτάζ, έγινε με πρωτοβουλία του πρώην Πρωθυπουργού ο οποίος φαίνεται να πυκνώνει τη δράση του εν όψει τόσο του β’ γύρου των εκλογών για τους Δήμους και τις Περιφέρειες όσο και της εθνικής κάλπης της 7ης Ιουλίου.

Μολονότι δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση για το περιεχόμενο της συζήτησης μεταξύ των δύο πολιτικών, πηγές ανέφεραν ότι στην ατζέντα ήταν οι αυτοδιοικητικές εκλογές κυρίως δε η μάχη στη Θεσσαλονίκη, όπου ο κ. Καραμανλής έχει ιδιαίτερη επιρροή.

Επιπλέον συζητήθηκε ο ρόλος που θα έχει ο πρώην Πρωθυπουργός στην επόμενη ημέρα για τη Νέα Δημοκρατία, μετά δηλαδή τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...