156
Από τη μεταγωγή των τριών κατηγορουμένων | ΙΝΤΙΜΕ ΝEWS / ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Νέα Σμύρνη: Προφυλακίστηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2023, 18:46
Από τη μεταγωγή των τριών κατηγορουμένων
|ΙΝΤΙΜΕ ΝEWS / ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Νέα Σμύρνη: Προφυλακίστηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2023, 18:46

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν την Παρασκευή οι δυο από τους τρεις κατηγορούμενους στην υπόθεση μαστροπείας 14χρονης η οποία διέμενε σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη.

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασαν το μεσημέρι τρεις νεαροί, 29, 24 και 23 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν την Τρίτη και κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία.

Ο 24χρονος, μάλιστα, είναι πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» και φέρεται να είχε προβεί σε καταγγελίες εναντίον του πατέρα Αντώνιου τις οποίες στη συνέχεια αναίρεσε.

Μετά τις απολογίες τους με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι δυο από τους κατηγορούμενους στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία της μαστροπείας που αντιμετωπίζουν. Οι δύο εκ των τριών ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν καμία ερωτική επαφή με την ανήλικη. Ο τρίτος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ανέφερε ότι δεν είχε παρευρεθεί σε καμία συνάντηση με την 14χρονη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News