207
Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης |

Νέα κρούσματα στον γάμο της Αλεξανδρούπολης και τα νοσοκομεία της Λάρισας

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2020, 16:59
Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
|

Νέα κρούσματα στον γάμο της Αλεξανδρούπολης και τα νοσοκομεία της Λάρισας

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2020, 16:59

Εννέα νέα κρούσματα του κορονοϊού εντοπίστηκαν την Πέμπτη στην Αλεξανδρούπολη, τα οποία αφορούν καλεσμένους σε γάμο που έγινε το Σάββατο. Ετσι, συνολικά, το νούμερο των θετικών ανέβηκε στους 31.

Κι αυτό, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα αρκετών ακόμα τεστ από καλεσμένους, οι οποίοι πήγαν μόνοι τους να εξεταστούν σε ιδιωτικά κέντρα. Στον γάμο και το γλέντι παρευρέθηκαν τουλάχιστον 200 άτομα.

Σημειώνεται ότι συρροή κρουσμάτων είχαμε και σε γάμο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί 45 θετικοί, όπως ανακοίνωσε και στην ενημέρωση της Τρίτης ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Αυξάνονται τα κρούσματα στα νοσοκομεία της Λάρισας

Στο μεταξύ, ανησυχία προκαλεί και η αύξηση των κρουσμάτων στη Λάρισα, όπου άλλοι έξι γιατροί σε δύο νοσοκομεία της πόλης –πανεπιστημιακό και γενικό– διαγνώστηκαν με κορονοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων σε 13.

Τα αποτελέσματα σε τέσσερα τεστ είναι ψευδώς θετικά στον SARS-CoV-2 και θα επαναληφθούν. Πρόκειται για έναν γιατρό και τρεις νοσηλεύτριες, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι όσον αφορά το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, κλειστά παραμένουν πλέον τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία σε δύο κλινικές.

Τέλος, στη Λάρισα, θετικές στον κορονοϊό διαγνώστηκαν και δύο εφοριακοί που εργάζονται στη ΔΟΥ και το πρώην ΣΔΟΕ αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...