624
|

Όταν η τράπεζα «πάει» σε σένα

Avatar Advertorial 13 Νοεμβρίου 2020, 19:04

Όταν η τράπεζα «πάει» σε σένα

Avatar Advertorial 13 Νοεμβρίου 2020, 19:04

#Μένουμεσπίτι και #μένουμεασφαλείς αλλά για να μη μείνουμε και πίσω υπάρχουν και πράγματα που πρέπει να γίνουν. Υποχρεώσεις και κινήσεις, που υποστηρίζουν την καθημερινότητα, έστω και υπό τις συνθήκες “lock down”. Γιατί η οικονομία πρέπει κατά το δυνατό να συνεχίσει να κινείται, οι άνθρωποι -όσοι και όσο μπορούν- να εργάζονται, να είναι λειτουργικοί, παραγωγικοί.

Και αυτή ακόμη η καραντίνα έφερε μια σειρά από “δουλειές” που πρέπει να γίνουν. Και όσοι πλήττονται περισσότερο πρέπει να αξιοποιήσουν τα “εργαλεία” και να βοηθηθούν από τα “αντίμετρα” στήριξης του κράτους. Πώς τα κάνεις όλα αυτά από το σπίτι;

Η Τράπεζα Πειραιώς έχει την απάντηση σε κάθε ερώτημα εξυπηρέτησης από απόσταση.  Ανταποκρινόμενη στη νέα πραγματικότητα που έφεραν τα περιοριστικά μέτρα εξαιτίας τη; Covid-19, επιτάχυνε την διάθεση νέων προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από τα δημοφιλή ψηφιακά κανάλια winbank web banking και winbank mobile εφαρμογή.

Όλο αυτό το διάστημα οι πελάτες της τράπεζας επωφελούνται από ένα σύνολο λειτουργικοτήτων και υπηρεσιών που έγιναν άμεσα διαθέσιμες σε αυτούς μέσω των ψηφιακών καναλιών και μπορούν να τις ολοκληρώσουν χωρίς την επίσκεψή τους σε κατάστημα, που είναι πλέον και το βασικό ζητούμενο.

Πρώτα και κύρια η Τράπεζα Πειραιώς υποστηρίζει υπηρεσίες που αφορούν στα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού. Η αίτηση για την αναστολή πληρωμών στεγαστικών / καταναλωτικών δανείων, επιταγών, καθώς και δανείων πελατών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως και η ένταξη στο πρόγραμμα «Γέφυρα» για επιδότηση δόσεων δανείου με προσημείωση ή υποθήκη την πρώτη κατοικία, μπορούν να γίνουν ψηφιακά και μόνο.

Επίσης, μέσα από ψηφιακά κανάλια (digital sales) και την υπηρεσία winbank web banking, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν μια σειρά από προϊόντα που απευθύνονται σε αυτούς, όπως Πιστωτική Κάρτα, Καταναλωτικό δάνειο, λογαριασμό καταθέσεων, Προθεσμιακή κατάθεση. Μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία αποταμίευσης «Pay & Save», να προχωρήσουν σε μεταφορά χρημάτων ανάμεσα σε λογαριασμό σε Ευρώ και σε λογαριασμό κύριων Ξένων Νομισμάτων, ακόμη και να αποκτήσουν πλήθος από ασφαλιστικά προϊόντα.

Με το winbank web banking και την εφαρμογή winbank mobile (διαθέσιμη σε Apple και Google Store), οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν ακόμη τη δυνατότητα να διαχειριστούν ένα πλήθος από προϊόντα, υπηρεσίες και λειτουργίες όπως:

• Επικαιροποίηση προσωπικών στοιχείων

• Αλλαγή συνδεδεμένων λογαριασμών στη χρεωστική τους κάρτα

• Τροποποίηση ορίων αγορών και αναλήψεων στη χρεωστική τους κάρτα

• Προσωρινή απενεργοποίηση/ ενεργοποίηση της κάρτας τους

• Αλλαγή PIN της χρεωστικής  κάρτας

• Χρήση εργαλείων οικονομικού προγραμματισμού

• Διασύνδεση λογαριασμών τους σε άλλες Τράπεζες στην Ελλάδα, για να έχουν την συνολική οικονομική πληροφόρηση

• Ταυτοποίηση στην πύλη Gov.gr με τους κωδικούς winbank

Για την καλύτερη και ακόμη πιο γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών, η Τράπεζα Πειραιώς έχει σχεδιάσει και υποστηρίζει υπηρεσίες αυτό-εξυπηρέτησης (self-service), όπως:

• Δωρεάν online εγγραφή στη winbank

• Επαναφορά πρόσβασης κωδικών winbank

• Υπενθύμιση username

• Επανέκδοση password

• Δήλωση κινητού extraPIN για λήψη κωδικού ασφαλείας

Ψηφιακός βοηθός ΑΙ και ανέπαφες πληρωμές από το κινητό!

Και όχι μόνο αυτά. Στην υπηρεσία winbank web banking ενσωματώθηκε ένας ψηφιακός βοηθός τεχνητής νοημοσύνης (Artififial Intelligence), έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να ρωτήσει στα ελληνικά οτιδήποτε αφορά την winbank ή ακόμα και την Τράπεζα και να πάρει στη στιγμή την αντίστοιχη απάντηση!

Την ίδια στιγμή, με το winbank pay μπορεί ο καθένας να κάνει ανέπαφες πληρωμές με το κινητό του, χωρίς δηλαδή να εμφανίζει την πιστωτική! Το νέο ψηφιακό πορτοφόλι της Τράπεζας Πειραιώς βοηθάει τους χρήστες να πραγματοποιούν ανέπαφες πληρωμές σε φυσικά καταστήματα από το κινητό τους τηλέφωνο εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να έχουν μαζί μετρητά ή τις κάρτες. Η νέα υπηρεσία winbank pay είναι διαθέσιμη μέσω του winbank mobile app και είναι συμβατή με συσκευές Android με λειτουργικότητα NFC και λογισμικό Android 5+.

Όπως, μάλιστα, σημειώνουν στελέχη της Τράπεζαw Πειραιώς, τα ψηφιακά κανάλια θα συνεχίσουν να εμπλουτίζονται με νέες λειτουργικότητες και να καλύπτουν ολοένα και μεγαλύτερο φάσμα από τις ανάγκες των πελατών. Την ίδια στιγμή, οι κατάλληλα εκπαιδευμένοι συνεργάτες στο δίκτυο καταστημάτων θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τις πιο σύνθετες ανάγκες των πελατών.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...