166
Η Ρούλα Πισπιρίγκου σε φωτογραφία κατά τη μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού | SOOC

Νέα δίωξη σε Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2022, 11:58
Η Ρούλα Πισπιρίγκου σε φωτογραφία κατά τη μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού
|SOOC

Νέα δίωξη σε Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2022, 11:58

Αντιμέτωπη με μία ακόμη κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, βρίσκεται πλέον η προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης τής άσκησε συμπληρωματική ποινική δίωξη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας του παιδιού της.

Η νέα δίωξη αφορά την απόπειρα της 33χρονης να θανατώσει την κόρη της μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, λίγους μήνες πριν της χορηγήσει τη θανατηφόρα δόση της κεταμίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο εισαγγελικός λειτουργός αποδίδει την καρδιακή ανακοπή που υπέστη η μικρή Τζωρτζίνα μέσα στο νοσοκομείο, σε εξωτερική επέμβαση, δηλαδή απόπειρα ανθρωποκτονίας από τη μητέρα της , αλλά το θανατηφόρο αποτέλεσμα αποσοβήθηκε λόγω της άμεσης παρέμβασης των γιατρών.

Μετά την άσκηση της νέας δίωξης, η κατηγορούμενη θα προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάπα για να ζητήσει προθεσμία και να οριστεί ημερομηνία για την απολογία της.

Υπενθυμίζεται ότι η Πισπιρίγκου έχει κληθεί για εξηγήσεις -και έχει δώσει με γραπτό υπόμνημα- ως βασική ύποπτη και για τη δολοφονία και των άλλων δύο θυγατέρων της, της Ιριδας και της Μαλένας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...