170
|

Νέα Δημοκρατία σε Τσίπρα: Αποδοκιμάστε τον Πολάκη για τους «μαυροσκούφηδες»

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2020, 19:06

Νέα Δημοκρατία σε Τσίπρα: Αποδοκιμάστε τον Πολάκη για τους «μαυροσκούφηδες»

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2020, 19:06

Η Νέα Δημοκρατία καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή Παύλο Πολάκη, μετά από ανάρτησή του στην οποία αναφέρεται σε «μεραρχία μαυροσκούφηδων».

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και τους «μαυροσκούφηδες του Βελουχιώτη», γράφονταςq «Εμείς δε θα κάνουμε “μητρώο στελεχών”. Εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε “μεραρχία μαυροσκούφηδων”, που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα».

«Ο “κολλητός” του κ. Τσίπρα, Παύλος Πολάκης ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους και ζητάει από τον αρχηγό του να φτιάξει “μεραρχία μαυροσκούφηδων που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα”», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την ανάρτηση του κ. Πολάκη.

«Θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει, ως μια άλλη γραφικότητα, από τις τόσες που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή όμως αυτές οι απειλές δεν μπορούν να ακούγονται ούτε ως αστεία, καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Οι μεραρχίες που ονειρεύεται ο κ. Πολάκης για την κατάληψη της εξουσίας παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές που η Ελλάδα δεν θέλει να ξαναζήσει», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Σκέφτομαι πως….Αρχηγό ΕΧΟΥΜΕ!«Κομματικούς επιτρόπους» ή «ιδεολογικούς υπεύθυνους» ,έχουμε πολλούς….Καπετάνιους…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Dinsdag 29 september 2020