159
Τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ (φωτογραφία αρχείου) | Intime

Νέα Δημοκρατία προς ΣΥΡΙΖΑ: Οι απαντήσεις θα δοθούν με τον δέοντα τρόπο

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2022, 15:24
Τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ (φωτογραφία αρχείου)
|Intime

Νέα Δημοκρατία προς ΣΥΡΙΖΑ: Οι απαντήσεις θα δοθούν με τον δέοντα τρόπο

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2022, 15:24

Ανακοίνωση εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου το γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ως απάντηση στην ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ (εδώ).

«Η θέση της κυβέρνησης, όπως εκφράστηκε ήδη από χθες, είναι ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που θέτει ο νόμος και η φύση των ζητημάτων», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Οι απαντήσεις θα δοθούν με το δέοντα τρόπο και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε. Η Κυβέρνηση χειρίζεται όλα τα θέματα, πόσω μάλλον τέτοια, με θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος, τηρώντας αυστηρά όσα ορίζει ο νόμος. Οσο και αν επιδιώκουν ορισμένοι δημιουργώντας συγχυση να προκαλέσουν εντελώς ανυπόστατους συνειρμούς, οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης θα φανούν. Κι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για Προανακριτική Επιτροπή, οι πολίτες διαθέτουν θεσμική μνήμη και θυμούνται ότι ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να στηρίζει υπουργούς της κυβέρνησής του, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...