431
Πολάκης και Τσίπρας, Τσίπρας και Πολάκης. Πόσο διαφέρουν σε αντίληψη; Ίσως πάρουμε μια απάντηση στη Βουλή | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Οχετός Πολάκη που βάζει σφραγίδα κομματικής γνησιότητας στις αθλιότητες Βαξεβάνη

Protagon Team Protagon Team 24 Φεβρουαρίου 2021, 21:10
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 25/02/2021, 07:11
Πολάκης και Τσίπρας, Τσίπρας και Πολάκης. Πόσο διαφέρουν σε αντίληψη; Ίσως πάρουμε μια απάντηση στη Βουλή
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Οχετός Πολάκη που βάζει σφραγίδα κομματικής γνησιότητας στις αθλιότητες Βαξεβάνη

Protagon Team Protagon Team 24 Φεβρουαρίου 2021, 21:10
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 25/02/2021, 07:11

Σε όσους είχαν την ελπίδα ότι ύστερα από ένα τοξικό Σαββατοκύριακο με χυδαίες αθλιότητες και φαιδρό παραπολιτικό λόγο, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε επιτέλους ένα βήμα πίσω —άλλωστε επισήμως, δια στόματος Γιάννη Ραγκούση (κοινοβουλευτικού εκπροσώπου) και Αλέξανδρου Νικολαΐδη (αν. εκπροσώπου Τύπου), είχε αποκηρυχθεί ο οχετός που κατέκλυσε το Διαδίκτυο στη σκιά της υπόθεσης Λιγνάδη— ήρθε ο Παύλος Πολάκης και τους διέψευσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Όχι ένας απλός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο άνθρωπος του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην αν. υπουργός Υγείας, ο «αψύς Σφακιανός». Αυτός βγήκε στα αλώνια του Facebook, λίγες μόλις ώρες πριν από τη συζήτηση στη Βουλή για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου, και αναπαρήγαγε ευθέως όποια χυδαιότητα κυκλοφόρησε τελευταία στα social media, βάζοντας κομματική σφραγίδα γνησιότητας στο ύφος και στις θεωρίες του γνωστού και μη εξαιρετέου εκδότη του «Documento» Κώστα Βαξεβάνη.

«Για όσους είχαν την παραμικρή αμφιβολία ποιος βρίσκεται πίσω από την χυδαιότητα #NΔ παιδεραστές, ήρθε ο κ. Πολάκης να βάλει τη σφραγίδα του», σχολίασε η ΝΔ, για το νέο υβρεολόγιο του χανιώτη βουλευτή, ο οποίος όχι μόνο υιοθέτησε τις αθλιότητες και τα υπονοούμενα του κ. Βαξεβάνη (τα οποία ακόμα και η διεύθυνση της κομματικής Αυγής χαρακτήρισε «εμετικό κιτρινισμό»), αλλά αποπειράθηκε να εμπλέξει σε ένα παραληρηματικού επιπέδου συλλογισμό τον Απόστολο Δοξιάδη, την Ειρήνη Αγαπηδάκη και το Μαξίμου με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Επαναλαμβάνει τον χειρότερο εμετό του Διαδικτύου, υιοθετώντας τον πλήρως. Μια μέρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή ο συνεργάτης του κ. Τσίπρα δείχνει ξανά το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε επίσης στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε τα εξής:

Μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε και με δεύτερη ανάρτηση.

Ο Απόστολος Δοξιάδης απάντησε καταλλήλως, όχι μόνο στον κ. Πολάκη αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ γενικά που για μια ακόμη φορά σέρνεται πίσω από τα διαδικτυακά παραληρήματα του πρώην υπουργού του.

«Σε μια από τις χυδαιότερες όψεις της πρόσφατης επίθεσης προς την κυβέρνηση από όργανα της παραδημοσιογραφίας της λάσπης και της ψευδολογίας, γίνεται προσπάθεια να σπιλωθεί η πρωτοβουλία για την προστασία των ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων. Τους καταλαβαίνω: το σπουδαίο έργο ενοχλεί, ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται σε ένα ζήτημα καθαρά ανθρωπιστικό, και μάλιστα εκεί που επαίρονταν ότι αρίστευε η αντιπολίτευση, όταν κυβερνούσε, ενώ στην πραγματικότητα όχι απλώς δεν είχε κάνει το παραμικρό, αλλά είχε αφήσει τα ανυπεράσπιστα πλάσματα στην άθλια μοίρα τους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, θα έχει λοιπόν ξεχωριστό ενδιαφέρον η επίσημη τοποθέτηση του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ επί της συγκεκριμένης ανάρτησης του κ. Πολάκη, στη συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών το πρωί της Πέμπτης στη Βουλή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...