252
. | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS (Φωτό αρχείου)

ΝΔ: «Ο Τσίπρας έχτισε χυδαίο fake news στη Λάρισα»

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2023, 21:51
.
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS (Φωτό αρχείου)

ΝΔ: «Ο Τσίπρας έχτισε χυδαίο fake news στη Λάρισα»

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2023, 21:51

Mε το «σόου Τσίπρα στη Λάρισα», στο κέντρο Τηλεδιοίκησης που είναι… γιαπί, ασχολήθηκε η Νέα Δημοκρατία επισήμως, με ανακοίνωσή της, πέρα από τις σχετικές δηλώσεις στη Βουλή του αρμοδίου για το υπουργείο Μεταφορών Γιώργου Γεραπετρίτη και τις ανάλογες του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου.

Η ΝΔ λέει ότι το παλιό κέντρο τηλεδιοίκησης έπαψε να λειτουργεί το 2015 και ότι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έστησε παράσταση ντροπής, αφού ο συνοδός του κ. Τσίπρα είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη.

Ιδού η πλήρης ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε σήμερα το παλιό κέντρο τηλεδιοίκησης της Λάρισας, πού έχει πάψει πρακτικά να λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2015 και είναι γιαπί, για να στήσει μια παράσταση ντροπής συνοδευόμενος από έναν συνταξιούχο υπάλληλο του ΟΣΕ τον οποίο ρωτούσε για το συγκεκριμένο κέντρο.

»Ο συνοδός του κ. Τσίπρα έχει συνταξιοδοτηθεί από το 2010, δηλαδή 5 χρόνια πριν πάψει να λειτουργεί το συγκεκριμένο κέντρο τηλεδιοίκησης (σύμφωνα με την από την από 6/3/22 επίσημη ανακοίνωση του ΟΣΕ) και 12 χρόνια πριν παραδοθεί το νέο τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης που λειτουργεί σήμερα και λειτουργούσε το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος, χρησιμοποιήθηκε από τους προηγούμενους σταθμάρχες, αλλά όχι στο μοιραίο δρομολόγιο από τον συγκεκριμένο σταθμάρχη.

»Ο προ πολλού συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΣΕ, που υποτίθεται ενημέρωνε τον κ. Τσίπρα για τη λειτουργία των συστημάτων σήμερα, παρότι συνταξιοδοτήθηκε το 2010, είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ όχι στη Λάρισα, αλλά στην Ξάνθη. Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να χτίσει fake news ακόμα και πάνω σε αυτή την τραγωδία είναι χυδαία και πέρα από κάθε όριο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...