258
Τα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

ΝΔ: Ο Ραγκούσης προβιβάζεται σε «κηπουρό» του Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2020, 19:20
Τα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

ΝΔ: Ο Ραγκούσης προβιβάζεται σε «κηπουρό» του Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2020, 19:20

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε με αρκούντως καυστικό τρόπο στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση, σχετικά με το θέμα της Novartis.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε δήλωσή του υποστήριξε μεταξύ άλλων πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να υποτιμά με δραματικό τρόπο την νοημοσύνη των πολιτών και συνεχίζει να μιλά για δήθεν σκευωρία. Κυρίως όμως συνεχίζει ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά να μην αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για αυτό το βαρύτατο και απάνθρωπο σκάνδαλο».

Το κυβερνών κόμμα με σκωπτική διάθεση σχολιάζει ότι «ο κ. Ραγκούσης με τις φιλότιμες και καθημερινές προσπάθειές του είναι κοντά στον προβιβασμό του σε κηπουρό του κ. Τσίπρα» και πως «κάποιος πρέπει να κάνει τα θελήματα».

Αναλυτικά, η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στη δήλωση του Γιάννη Ραγκούση:

«Ο κ. Ραγκούσης με τις φιλότιμες και καθημερινές προσπάθειές του είναι κοντά στον προβιβασμό του σε κηπουρό του κ. Τσίπρα.

Η εμπειρία του στα ψεύδη αποδεικνύεται πολύ «χρήσιμη», ώστε να επιχειρεί να ξεπλύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από το όνειδος της μη διερεύνησης του πραγματικού σκανδάλου Novartis και της απώλειας πολλών χρημάτων από το ελληνικό Δημόσιο, λόγω της συγκάλυψης του πραγματικού σκανδάλου.

Πάνω στον οίστρο του, του διαφεύγει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επί τεσσεράμισι χρόνια αντί να διαλευκάνει το σκάνδαλο Novartis και να απαιτήσει αποζημίωση υπέρ του ελληνικού Δημοσίου, το χρησιμοποίησε για να συκοφαντήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, στήνοντας μια πρωτοφανή σκευωρία σε βάρος τους. Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι διερευνά κάθε πρόσφορο τρόπο αποζημίωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Όλα αυτά κάνει πως δεν τα γνωρίζει ο κ. Ραγκούσης. Αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιος πρέπει να κάνει και τα θελήματα στο «μαγαζί»…»