199
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Λάμπρου σε παλαιότερη φωτογραφία του το 2015 | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΝΔ: Μετά τη Μυρσίνη και τον Κόκκαλη, ήρθε η σειρά του φίλου της «17Ν» Πάνου Λάμπρου

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2019, 16:21
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Λάμπρου σε παλαιότερη φωτογραφία του το 2015
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΝΔ: Μετά τη Μυρσίνη και τον Κόκκαλη, ήρθε η σειρά του φίλου της «17Ν» Πάνου Λάμπρου

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2019, 16:21

«Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνει την πραγματική του ταυτότητα», σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία για την επιλογή του Παναγιώτη (Πάνου) Λάμπρου (σ.σ. ελλείψει άλλων υποψηφίων;) από τους επιτελείς της Κουμουνδούρου για μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μετά την κλοπή της κυρία Λοΐζου, μετά την διαπλοκή του κ. Κόκκαλη, μετά το βόλεμα των “πρόθυμων” της κυβέρνησης-κουρελού, ήρθε η υποψηφιότητα του κ. Λάμπρου, φίλου και συνομιλητή των τρομοκρατών της “17 Νοέμβρη” και των “Πυρήνων της Φωτιάς”», σημειώνεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς (περισσότερα για το ποιόν του υποψήφιου ευρωβουλευτή εδώ), όπου επαναλαμβάνεται με νόημα πως την 26η Μαΐου «οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα δώσουν την απάντησή τους στην κάλπη και αυτή θα είναι συντριπτική».

Μαζί με το πρώην μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, δικηγόρο Δημήτρη Μπελαντή, ο k. Λάμπρου έχει επανειλημμένως υποστηρίξει σε δημόσιες εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες τα ατομικά δικαιώματα ποινικών και καταδικασμένων για τρομοκρατία, αναπτύσσοντας προνομιακές σχέσεις μαζί τους.

Το 2012 η Ντόρα Μπακογιάννη (αλλά και ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητστοτάκης) τον κατήγγειλε για το ότι κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη στη δίκη της 17 Νοέμβρη.

Ομοίως ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολιτη Γιάννης Πανούσης τον είχε καταγγείλει για μυστικές επαφές και διαπραγματεύσεις με τους φυλακισμένους για τρομοκρατία κρατουμένους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...