184
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης | Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΝΔ κατά Πολάκη: Διχαστικός και μισαλλόδοξος, μιλά ως alter ego του κ. Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 12 Οκτωβρίου 2021, 19:26
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης
|Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΝΔ κατά Πολάκη: Διχαστικός και μισαλλόδοξος, μιλά ως alter ego του κ. Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 12 Οκτωβρίου 2021, 19:26

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, ο οποίος με το γνωστό του ύφος αναφέρθηκε στο πώς πρέπει να είναι η «δεύτερη φορά Αριστερά».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας υποστήριξε, μεταξύ άλλων, σε κομματική εκδήλωση στη Νίκαια ότι «η δεύτερη φορά Αριστερά πρέπει να είναι αλλιώς και πρέπει να είμαστε και εμείς αλλιώς».

Απαντώντας η ΝΔ καταλόγισε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «διχασμό, μισαλλοδοξία και ρεβανσισμό», ενώ τονίζει ότι «έχει όλη την άνεση να τα λέει ως alter ego του κ. Τσίπρα».

«Ο κ. Πολάκης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στη Νίκαια απείλησε με ρεβάνς όσους είναι απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ εξηγώντας πως “η δεύτερη φορά πρέπει να είναι αλλιώς και πρέπει να είμαστε και εμείς αλλιώς- και δεν μπορούμε να πούμε πια ότι δεν ξέραμε. Ήρθαμε, είδαμε, ξέρουμε τι γίνεται. Ξέρουμε και ποιοι μας πολέμησαν και πώς μας πολέμησαν και έχουμε πλέον τη γνώση και έχουμε την απόφαση”», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Διχασμός, μισαλλοδοξία και ρεβανσισμός. Αυτά εκφράζει για πολλοστή φορά ο κ. Πολάκης. Και φυσικά έχει όλη την άνεση να τα λέει ως alter ego του κ. Τσίπρα», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...