262
Η Ραλλία Χρηστίδου στη Βουλή | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

ΝΔ: Η δήλωση Χρηστίδου για τη Marfin, πρόκληση για κάθε δημοκρατικό πολίτη

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουλίου 2020, 18:08
Η Ραλλία Χρηστίδου στη Βουλή
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

ΝΔ: Η δήλωση Χρηστίδου για τη Marfin, πρόκληση για κάθε δημοκρατικό πολίτη

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουλίου 2020, 18:08

Τα όσα είπε για τους νεκρούς της Marfin η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου σχολίασε με δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Ελενα Σώκου.

«Η δήλωση της κυρίας Χρηστίδου, αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκρατικό πολίτη. Με την απαράδεκτη τοποθέτησή της αθωώνει εκείνους που στη Marfin δολοφόνησαν εν ψυχρώ τρεις νέους ανθρώπους. Ο ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύθηκε πολύ να μιλήσει για τη δολοφονία και ο κ.Τσίπρας προτίμησε να μη μετέχει στην εκδήλωση στη μνήμη των θυμάτων και να πάει μόνος του άλλη ώρα. Η κυρία Χρηστίδου με την στάση της δείχνει πόσο δύσκολο είναι για κάποιους να διαχωρίσουν τη θέση τους από δράση και συμπεριφορές που δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατία», τονίζει στη δήλωσή της η κυρία Σώκου.

Νωρίτερα, αρνητική εντύπωση και πολλά σχόλια προκάλεσε η αναφορά της Ραλλίας Χρηστίδου στην ομιλία της στην Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις, κατά την οποία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι «οι τραπεζίτες φίλοι της ΝΔ ευθύνονται για τους νεκρούς της Marfin».

«Το νομοσχέδιο αποδεικνύει, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ότι τα λόγια της ΝΔ ως αντιπολίτευση για τους μπαχαλάκηδες, ήταν προσχηματικά. Πραγματικός στόχος ήταν οι διαδηλωτές και σταματήστε πια να εκμεταλλεύεστε τους νεκρούς της Marfin. Οι τραπεζίτες οι φίλοι σας ευθύνονται και οι αντικοινωνικές και αντιλαϊκές και ανεύθυνες πολιτικές που οδήγησαν την χώρα σε χρεωκοπία από το 2009. Αυτοί ευθύνονται. Αυτοί ευθύνονται για τους νεκρούς της Marfin. Κι εμείς δεν ξεχνάμε,ούτε τους νεκρούς της Marfin, στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε και τους χιλιάδες ανθρώπους που αυτοκτόνησαν από τις ανεύθυνες πολιτικές σας εκείνο το διάστημα», είπε η Ραλλία Χρηστίδου από τη Βουλή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...