186
|

ΝΔ για Τσίπρα στη ΔΕΘ: «Θρασύς στα ψέματα, δειλός στην αλήθεια»

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2018, 19:46

ΝΔ για Τσίπρα στη ΔΕΘ: «Θρασύς στα ψέματα, δειλός στην αλήθεια»

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2018, 19:46

Ο κ. Τσίπρας απέδειξε ότι εκτός από ανίκανος και επικίνδυνος, είναι θρασύς στα ψέματα και δειλός στην αλήθεια, σχολίασε η Νέα Δημοκρατία για τη εμφάνιση του Πρωθυπουργού στην καθιερωμένη συνεντευξη Τύπου στη ΔΕΘ.

«Η χθεσινή αγγαρεία – ομιλία και η σημερινή συνέντευξη Τύπου του απερχόμενου πρωθυπουργού απέδειξε αυτό που έχουν καταλάβει πια όλοι οι Έλληνες. Ότι θα κάνει και θα πει τα πάντα για να παραμείνει στην καρέκλα του λίγους ακόμη μήνες», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και κατηγορεί τον  κ. Τσίπρα ότι:

  • Eίχε το θράσος να υποστηρίξει ότι είχε σχέδιο από το 2015, ενώ έφερε δύο αχρείαστα μνημόνια και ζημίωσε την Ελλάδα με περισσότερα από 100 δις ευρώ.
  • Είχε το θράσος να υποστηρίξει και πάλι τη συμφωνία που παραχωρεί στα Σκόπια “Μακεδονική εθνότητα” και “Μακεδονική γλώσσα”, ενώ την απορρίπτει η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων. 
  • Είχε το θράσος να τάξει φοροελαφρύνσεις, ενώ κατέστρεψε συνειδητά τη μεσαία τάξη και φτωχοποίησε όλους τους Έλληνες. 
  • Και δεν είχε το θάρρος να απαντήσει στο ερώτημα που έχουν όλοι οι Έλληνες: Ήξερε ή δεν ήξερε ότι υπήρχαν νεκροί όταν έδινε την τηλεοπτική παράσταση το βράδυ της μεγάλης καταστροφής;