222
Ο Παύλος Πολάκης σε στιγμιότυπο «ακούστε να σας πω» στο βήμα της Βουλής | INTIMEnews

ΝΔ για Πολάκη στη Βουλή: Δεν είναι απλώς γραφικότητες, αλλά ζήτημα δημόσιας υγείας

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουνίου 2021, 11:35
Ο Παύλος Πολάκης σε στιγμιότυπο «ακούστε να σας πω» στο βήμα της Βουλής
|INTIMEnews

ΝΔ για Πολάκη στη Βουλή: Δεν είναι απλώς γραφικότητες, αλλά ζήτημα δημόσιας υγείας

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουνίου 2021, 11:35

Σε νέα ανακοίνωσή της με αφομή την ομιλία Πολάκη στη Βουλή, κατά την οποία o βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας άφησε εννοηθεί ότι δεν έχει κάνει –και ούτε θα κάνει– το εμβόλιο κατά της Covid-19, η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει ότι δεν πρόκειται για μία ακόμη από τις γνωστές γραφικότητες, που κατά δήλωση Τσίπρα, συνηθίζει ο «αψύς Σφακιανός», αλλά για σοβαρό ζήτημα δημόσιας υγείας. Και στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε εκ νέου τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί καθαρά και δημόσια.

«Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πολάκης, ανοιχτά και από το βήμα της Βουλής συντάχθηκε με τους αντιεμβολιαστές και τους δικαιολόγησε, λέγοντας γιατί και ο ίδιος δεν κάνει το εμβόλιο», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς που συνεχίζει:

«Πίσω από ένα επίτευγμα της επιστήμης, που μέσα σε πολύ λίγο χρόνο ανακάλυψε το εμβόλιο σώζοντας εκατομμύρια ζωές, ο κ. Πολάκης είδε “κονόμα εταιρειών”. Και δεν έμεινε εκεί, αλλά καταφέρθηκε συλλήβδην κατά των επιστημόνων, μιλώντας για “εντεταλμένη επιτροπή των λοιμωξιολόγων”».

«Επειδή δεν πρόκειται μόνο για άλλη μία από τις γνωστές γραφικότητες του κ. Πολάκη, αλλά για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα δημόσιας υγείας, ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά. Οφείλει να πάρει θέση καθαρά και δημόσια», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ για όσα απίθανα είπε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...