358
|

ΝΔ για Πολάκη: Ο Τσίπρας να πάρει θέση για την παρακρατική λειτουργία επί των ημερών του

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2021, 11:28

ΝΔ για Πολάκη: Ο Τσίπρας να πάρει θέση για την παρακρατική λειτουργία επί των ημερών του

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2021, 11:28

Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο θέματα διαφάνειας και δικαιοσύνης, εκτός από την ατάκα «τη δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς» και τα περί κατάργησης των ανεξάρτητων Αρχών (με ειδική αναφορά μάλιστα στην ΑΑΔΕ), o Παύλος Πολάκης καταφέρθηκε ουκ ολίγες φορές εναντίον του κεντρικού τραπεζίτη της χώρας, Γιάννη Στουρνάρα, ανέκαθεν «προσφιλή» στόχο του.

Σε νέα ανακοίνωσή της για τη συγκεκριμένη δυναμική εμφάνιση Πολάκη, η Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και εκτελών χρέη –σήμερα– «σκληρού» εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «αποκάλυψε σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ότι επί διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα, συμμετείχε σε συσκέψεις μαζί με τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή και εισαγγελείς για το πώς θα “δέσουν” τη σύζυγο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ».

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και alter ego του κ. Τσίπρα αποκαλύπτει μια παρακρατική λειτουργία σαν να πρόκειται για κάτι απολύτως φυσιολογικό. Δείχνει για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβανόταν και πώς αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ τη λειτουργία της δημοκρατίας, καθώς και τι ακριβώς εννοεί ο κ. Τσίπρας με τον “έλεγχο των αρμών της εξουσίας”», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς και διερωτάται «πώς είναι δυνατόν εισαγγελείς να συσκέπτονται για υποθέσεις που απασχολούν τη δικαιοσύνη με υπουργούς».

«Μόνο επί ΣΥΡΙΖΑ συνέβησαν αυτά στη χώρα, όπως η περίφημη επίσκεψη του κ. Δ. Τζανακόπουλου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου (Φεβρουάριος 2018), και χθες το alter ego του κ. Τσίπρα, ο κ. Πολάκης, μας είπε ωμά ότι θέλουν να ξανακάνουν τα ίδια. Οσα λέει ο κ. Πολάκης αποκαλύπτουν την ολοκληρωτική νοοτροπία του ΣΥΡΙΖΑ και τη διαρκή προσπάθεια να χρησιμοποιεί τη δικαιοσύνη για τους πολιτικούς του στόχους. Ο κ. Κοντονής καλείται να απαντήσει για όσα αποκαλύπτει ο κ. Πολάκης. Ο κ. Τσίπρας καλείται επίσης να πάρει θέση για την παρακρατική λειτουργία επί των ημερών της διακυβέρνησής του», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...