357
Tα πυρά των Αδωνι Γεωργιάδη και Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (στη φωτογραφία στο βάθος πίσω από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη) δέχθηκε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος | ΙΝΤΙΜΕnews

ΝΔ για την επίθεση στους Ευέλπιδες: «Πού είναι ο λαλίστατος Καμμένος;»

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2017, 11:11
Tα πυρά των Αδωνι Γεωργιάδη και Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (στη φωτογραφία στο βάθος πίσω από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη) δέχθηκε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος
|ΙΝΤΙΜΕnews

ΝΔ για την επίθεση στους Ευέλπιδες: «Πού είναι ο λαλίστατος Καμμένος;»

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2017, 11:11

Ο αρμόδιος υπουργός Εθνικής Αμυνας δεν έχει τολμήσει μέχρι στιγμής ούτε ένα από τα αγαπημένα του «τιτιβίσματα» ως ελάχιστη μορφή αντίδρασης μπροστά στην άγρια επίθεση που δέχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Μοναστηράκι, τρεις Ευέλπιδες από ομάδα αγνώστων.

Η «αφωνία» αυτή του υπουργού δεν έμεινε ασχολίαστη από την αξιωματική αντιπολίτευση, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του κόμματος Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να διερωτώνται που βρίσκεται -ή κρύβεται- ο κ. Καμμένος και δεν παρεμβαίνει για ένα τόσο σοβαρό συμβάν ή έστω για συμπαράσταση στους άτυχους Ευέλπιδες -δύο εξ αυτών νοσηλεύτηκανστο 401.

Με αφορμή το επεισόδιο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλά για «εθνική ντροπή» σε tweet που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό και ρωτά ειρωνικά αν θα γίνει τώρα κάποιου είδους διαμαρτυρία για τα θύματα της απρόκλητης επίθεσης. Σε άλλη ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης διερωτάται πώς είναι δυνατόν να μην έχει παρέμβει ακόμα για το θέμα ο κατά τα άλλα λαλίστατος  υπουργός Αμυνας.

Με τη σειρά του και ο βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, παρατήρησε ότι ο Πάνος Καμμένος -παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς έχει δείξει ιδιαίτερο ζήλο στο σχολιασμό πλήθους θεμάτων- δεν βρήκε ούτε κουβέντα να πει για τους Ευέλπιδες .

Σε tweet του o κ. Βαρβιτσιώτης στηλιτεύει το γεγονός ότι παρά το πρωτοφανές της επίθεσης δεν έχει υπάρξει ούτε καν ανακοίνωση από την πλευρά της κυβέρνησης.

Για άνανδρη επίθεση από θρασύδειλους που κάνουν ό,τι θέλουν στο κέντρο της Αθήνας, έκανε λόγο ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επισκέφθηκε τους τραυματίες Ευέλπιδες στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Σε οξείς τόνους και η αντίδραση του τομεάρχη Εσωτερικών της ΝΔ Μάκη Βορίδη που έγραψε στο Twitter για τον ξυλοδαρμό των Ευέλπιδων:

Με χρονοκαθυστέρηση ήρθε τελικά και η καταδίκη του περιστατικού από τον ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό. «Η χθεσινή βίαιη επίθεση κατά των τριών δόκιμων αξιωματικών της Σχολής Ευελπίδων στο Μοναστηράκι, η οποία οδήγησε στον τραυματισμό και τη διακομιδή τους στο νοσοκομείο, είναι απολύτως καταδικαστέα. Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν άμεσα στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών», ανέφερε η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου. Αγνοείται ακόμα η αντίδραση της κυβέρνησης και των αρμόδιων υπουργών κ.κ. Καμμένου και Τόσκα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...