287
| IntimeNews

ΝΔ για Ανδρουλάκη: Πώς συμβιβάζονται η υπερψήφιση της πρότασης δυσπιστίας και το ότι δεν είναι ώρα για εκλογές;

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2022, 20:45
|IntimeNews

ΝΔ για Ανδρουλάκη: Πώς συμβιβάζονται η υπερψήφιση της πρότασης δυσπιστίας και το ότι δεν είναι ώρα για εκλογές;

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2022, 20:45

Δηκτική για την θέση του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης είναι η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, το κυβερνών κόμμα τονίζει τα εξής:

«Ακούσαμε απόψε τον κ. Ανδρουλάκη, από τη μία να λέει ότι το ΚΙΝΑΛ υπερψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης και από την άλλη να υποστηρίζει ότι δεν είναι ώρα τώρα να γίνουν εκλογές. Το πώς συμβιβάζονται αυτά τα δύο μόνο ο ίδιος το ξέρει. Τελικά η αυτόνομη πορεία αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη όταν δεν μένει σύνθημα, αλλά πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη».

Θυμίζουμε ότι στην συνέντευξή του, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι το κόμμα του δεν θα παρέχει καμία στήριξη στην κυβέρνηση και πρόσθεσε: «Ο Τσίπρας είπε ότι θεωρεί αδιανόητο να ζητήσει εκλογές λόγω των νεκρών από κορονοϊό και τότε είχαμε 50 νεκρούς. Τώρα με πάνω από 100 νεκρούς τι άλλαξε;».

Ηλιόπουλος για Ανδρουλάκη: «Δεν γίνεται να λέει ναι στην πρόταση μομφής και όχι σε πρόωρες εκλογές»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, προχώρησε επίσης σε ανακοίνωση στο Twitter για την αντίδραση του Νίκου Ανδρουλάκη στην πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Ηλιόπουλος χαρακτηρίζει την υπερψήφιση από το ΚΙΝΑΛ «καλοδεχούμενη», αλλά προσθέτει ότι ο πρόεδρος του κόμματος αυτού  πρέπει «να εξηγήσει στους πολίτες γιατί δεν θέλει εκλογές».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:

«Καλοδεχούμενη η υπερψήφιση της πρότασης μομφής από το ΚΙΝΑΛ. Περιμένουμε να εξηγήσει στους πολίτες ωστόσο, αφού καταψηφίζει την αποτυχημένη κυβέρνηση της Δεξιάς, γιατί δεν θέλει εκλογές. Και να καταψηφίζει την κυβέρνηση και να ζητάει την παραμονή του κ. Μητσοτάκη, δεν γίνεται».

Νωρίτερα, στη συνέντευξή του στο Open, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως το ΚΙΝΑΛ ψηφίζει την πρόταση μομφής, «καταδικάζοντας την ανεπάρκεια Μητσοτάκη», αλλά δεν πρόκειται να μπει «στα παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...