Επικαιρότητα

ΝΔ: Φασιστική η επίθεση στο σπίτι του Παύλου Μαρινάκη, κανέναν δεν φοβίζουν οι κουκουλοφόροι

Το κυβερνών κόμμα τονίζει ότι επιθέσεις όπως αυτές θα απαντηθούν από το κράτος δικαίου
Protagon Team

Το κράτος δικαίου θα δώσει απάντηση σε φασιστικές επιθέσεις όπως αυτή στην κατοικία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Παύλου Μαρινάκη, τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση για την ανάληψη ευθύνης για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Στην ανακοίνωσή του το κόμμα επισημαίνει ότι ήταν «μια ακόμη φασιστική επίθεση τραμπούκων κατά της Νέας Δημοκρατίας. Η επίθεση στο σπίτι του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Παύλου Μαρινάκη έγινε στις 15 Δεκεμβρίου και η ανάληψη της ευθύνης από τους τραμπούκους με τις κουκούλες χθες.

» Την απάντηση στις φασιστικές επιθέσεις τους θα δώσει το κράτος δικαίου. Κανέναν δεν εκφοβίζουν. Κανέναν δεν πτοούν. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ πιο δυνατή από τις κουκούλες τους».

Σε ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επισημαίνει: «Κανέναν δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν. Να γνωρίζουν ότι στο τέλος θα υποστούν αυτό που επιβάλλει η δικαιοσύνη στην δημοκρατία. Προφανώς δεν πρόκειται να φοβίσουν ούτε τον Παύλο, που ξεχωρίζει για την προσφορά του στην παράταξη».