264
Ο Αλέξης Τσίπρας σε έναν από τους μορφασμούς του στη συζήτηση της Βουλής την Τετάρτη | INTIMEnews

ΝΔ: Αυτός είναι ο πραγματικός Τσίπρας, «βγήκε ο Πολάκης από μέσα του»

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2019, 10:57
Ο Αλέξης Τσίπρας σε έναν από τους μορφασμούς του στη συζήτηση της Βουλής την Τετάρτη
|INTIMEnews

ΝΔ: Αυτός είναι ο πραγματικός Τσίπρας, «βγήκε ο Πολάκης από μέσα του»

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2019, 10:57

Πολάκης = Τσίπρας, ή Τσίπρας = Πολάκης;

Μετά την εμφάνιση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή και το επίπεδο στο οποίο κατρακύλησε η επίθεσή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με χαρακτηρισμούς όπως «περιφερόμενη γλάστρα» για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, αποκαλύφθηκε περίτρανα πως είναι ένα και το αυτό.

«Ο πραγματικός Τσίπρας είναι ο Πολάκης», σχολίαζαν πηγές της ΝΔ μετά το τέλος της πρώτης σύγκρουσης των δύο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, επισημαίνοντας ότι ο αληθινός Τσίπρας ήταν αυτός  που εμφανίστηκε στο βήμα της Ολομέλειας.

 «Βγήκε ο Πολάκης από μέσα του», σημείωναν χαρακτηριστικά, κάνοντας ειδική αναφορά στον ενικό που χρησιμοποίησε ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον αρχηγό της ΝΔ (σ.σ. «είσαι πολύ λίγος εσύ για να μιλάς για την ελίτ σε εμένα»), τα νέα «κάτσε κάτω τώρα» που φώναζε (προς τον Ανδρέα Λοβέρδο) και τη νέα προσβολή (σε συνέχεια της αήθους επίθεσης Πολάκη) κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου με τον χαρακτηρισμό του ως «γλάστρα» την οποία περιφέρει δεξιά και αριστερά ο κ. Μητσοτάκης για προεκλογικούς λόγους.

Σύμφωνα με κύκλους της ΝΔ, η συμπεριφορά αυτή του κ. Τσίπρα μαρτυρά τον εκνευρισμό του μετά και την αποκάλυψη των διακοπών του στη θαλαμηγό Παναγόπουλου το καλοκαίρι του 2018, ημέρες αφού είχε προηγηθεί η φονική καταστροφή στο Μάτι.

«Αποκαλύφθηκε το πραγματικό του πρόσωπο και άρχισε να απαγγέλλει τα πρωτοσέλιδα του Βαξεβάνη», έλεγαν στην Πειραιώς, υπογραμμίζοντας πως αν και δεν επιθυμεί να τον ακολουθήσει στον κατήφορό του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να τον αφήσει να εξαπολύει ανενόχλητος τις χυδαίες επιθέσεις του και κάθε φορά θα παίρνει τις απαντήσεις του του αξίζουν (όπως έγινε και στη χθεσινοβραδυνή σύγκρουσή τους στη Βουλή).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...