342
Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα με τις κόρες τους το 2012. Αριστερά η Σάσα, δεξιά η Μαλία | EPA/MICHAEL REYNOLDS

Η Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτει: «Απέκτησα τις κόρες μου με εξωσωματική»

Protagon Team Protagon Team 10 Νοεμβρίου 2018, 10:37
Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα με τις κόρες τους το 2012. Αριστερά η Σάσα, δεξιά η Μαλία
|EPA/MICHAEL REYNOLDS

Η Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτει: «Απέκτησα τις κόρες μου με εξωσωματική»

Protagon Team Protagon Team 10 Νοεμβρίου 2018, 10:37

Εξομολογητική και αποκαλυπτική για τον γάμο της εμφανίζεται η Μισέλ Ομπάμα στην αυτοβιογραφία της, ένα πολυαναμενόμενο βιβλίο, δείγμα και αυτό της παρουσίας της ίδιας και του συζύγου της, Μπαράκ Ομπάμα, στον δημόσιο βίο.

Το βιβλίο με τον τίτλο «Becoming» (με μια ελεύθερη μετάφραση «Πώς έγινα αυτό που είμαι») κυκλοφορεί την Τρίτη, υπάρχουν προδημοσιεύσεις στον αμερικανικό Τύπο ενώ και η ίδια έχει δώσει συνεντεύξεις.

Στο βιβλίο η τέως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποκαλύπτει ότι είχε μια αποβολή πριν από 20 χρόνια και ότι υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίηση για να αποκτήσει τις δύο κόρες της.

Σε συνέντευξη που πρόκειται να προβληθεί από το ABC News την Κυριακή, είπε ότι αισθάνθηκε «χαμένη και μόνη» μετά την αποβολή, πριν από δύο δεκαετίες. «Αισθάνθηκα ότι απέτυχα επειδή δεν ήξερα πόσο συνηθισμένο φαινόμενο είναι οι αποβολές, γιατί κανείς δεν μιλάει για αυτές», είπε.

Αποκάλυψε επίσης ότι κατέφυγε στην εξωσωματική γονιμοποίηση για να αποκτήσει τις κόρες της, τη Μαλία, σήμερα 20 ετών και τη Σάσα, 17 ετών.

«Το βιολογικό ρολόι είναι πραγματικό, το συνειδητοποίησα στα 34-35 μου», λέει στη συνέντευξη.

Ακόμη, σε αντίθεση με την εικόνα του τέλειου ζεύγους που πρόβαλαν οι Ομπάμα, η Μισέλ αποκαλύπτει ότι ο γάμος της δεν ήταν πάντα γαλήνιος και ότι μαζί με τον σύζυγό της πήγαν σε σύμβουλο γάμου.

«Ξέρω πολλά νεαρά ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα και πιστεύουν ότι κατά κάποιο τρόπο, υπάρχει κάτι που δεν τους ταιριάζει. Και θέλω να γνωρίζουν ότι η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα, που έχουν έναν καταπληκτικό γάμο και αγαπιούνται, δουλεύουν για αυτό», γράφει στο βιβλίο της.

Σε άλλο σημείο του βιβλίου, η 54χρονη Μισέλ Ομπάμα αναφέρει ότι το λεγόμενο κίνημα birther, που υποστήριζε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα δεν γεννήθηκε στις ΗΠΑ (και άρα δεν θα μπορούσε να είναι πρόεδρος) ήταν «τρελό και κακόβουλο» και θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την οικογένειά της.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που είχε πρωτοστατήσει στη διάδοση του κινήματος, «με τους θορυβώδεις και απερίσκεπτους υπαινιγμούς του έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια της οικογένειάς μου. Και για αυτό δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ». Πριν από τις εκλογές του 2016 ο Τραμπ σταμάτησε να προβάλλει αυτόν τον ισχυρισμό, όμως ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...