289
Η ηθοποιός Λίζα Σέρινταν, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της σε ηλικία 44 ετών | Twitter

Μυστήριο με τον θάνατο πρωταγωνίστριας του «CSI Miami»

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2019, 21:51
Η ηθοποιός Λίζα Σέρινταν, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της σε ηλικία 44 ετών
|Twitter

Μυστήριο με τον θάνατο πρωταγωνίστριας του «CSI Miami»

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2019, 21:51

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου της 44χρονης Λίζα Σέρινταν, της αμερικανίδας ηθοποιού που έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό μέσα από την αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων «CSI Miami», σόκαρε πολλούς, τόσο επειδή η Σέρινταν ήταν μία νεότατη γυναίκα, όσο και επειδή τα αίτια του θανάτου ήταν αδιευκρίνιστα.

Οπως αναφέρει μεταξύ πολλών άλλων και δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Νέα Ορλεάνη. Αμερικανικά δημοσιεύματα, υποστηρίζουν πως η 44χρονη ηθοποιός περνούσε μία εκτεταμένη δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή και αυτό είχε επηρεάσει πολύ την ψυχολογία της.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι αποκλείουν το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

«Ολοι αγαπούσαμε την Λίζα και είμαστε συγκλονισμένοι από τον χαμό της», ανέφερε συνάδελφός της μόλις πληροφορήθηκε για τον θάνατό της. Η Λίζα Σέρινταν υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό του «Sex and the city», Ρον Λίβινγκστον, ο οποίος είχε υποδυθεί τον «Τζακ Μπέργκερ», με τον οποίο η «Κάρι Μπράντσοου» είχε μία σύντομη, αλλά έντονη σχέση.

Η Σέρινταν γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 1974 στην Τζόρτζια. Μετά από σπουδές στο Carnegie Mellon School of Drama στο Πίτσμπουργκ, συνέχισε την επιμόρφωσή της στη Μόσχα και αφού εργάστηκε στο Λονδίνο, επέστρεψε στο Λος Αντζελες. Ηταν επίσης φωτογράφος και έχει εμφανιστεί στις σειρές: «FreakyLinks», «Las Vegas, CSI: Crime Scene Investigation», «Diagnosis: Murder», «Journeyman» και «The Mentalist».

Καθώς όμως ο τηλεοπτικός ρόλος που την είχε αναδείξει ήταν εκείνος στο «CSI Miami», μία αστυνομική σειρά που ασχολείται με την εξιχνίαση δολοφονιών, τα social media δεν άργησαν να πάρουν φωτιά, κάνοντας λόγο για τραγική ειρωνεία να βρίσκεται και το άψυχο σώμα της ίδιας, με ένα πέπλο μυστηρίου να καλύπτει – μέχρι στιγμής τουλάχιστον – τα αίτια του θανάτου της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...