(φωτ. αρχείου) | Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Επικαιρότητα

Μυστήριο με τον θάνατο 25χρονου στου Φιλοπάππου

Κατά τη διάρκεια συμπλοκής με ληστές, ο νεαρός άνδρας έπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα
Protagon Team

Στιγμές τρόμου το βράδυ της Τετάρτης στο λόφο του Φιλοπάππου, όταν ζευγάρι -ένας 25χρονος Ελληνας με την 23χρονη φίλη του από την Πορτογαλία- έπεσε θύμα ληστείας από τρία άτομα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 25χρονος φέρεται να αντιστάθηκε και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής με τους ληστές έπεσε από μεγάλο ύψος και χτύπησε το κεφάλι του στα βράχια.

Τον άτυχο άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, κατά διάρκεια όμως της μεταφοράς του στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά του.

Περισσότερα στοιχεία για το επεισόδιο και τις συνθήκες θανάτου του 25χρονου αναμένονται από την κατάθεση της φίλης του, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Με βάση όσα έχουν γινεί μέχρι στιγμής γνωστά, η επίθεση των ληστών σημειώθηκε στις 22:50 την ώρα που ο 25χρονος και η 23χρονη φίλη του έκαναν βόλτα στον λόφο Φιλοππάπου.

Τρία άτομα, πιθανότατα αλλοδαποί, τους πλησίασαν και αφού τους απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο, τους αφαίρεσαν χρήματα και κινητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος αντέδρασε και συνεπλάκη μαζί τους με αποτέλεσμα να πέσει από τα βράχια στο κενό.  Αδιευκρίνιστο παραμένει αν γλίστρησε και έπεσε, ή τον έσπρωξαν οι ληστές.