332
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν σε εμφάνισή του, το 2019 | EPA/PETER FOLEY

Μυστήριο με τη σύλληψη του Μπρους Σπρίνγκστιν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2021, 14:51
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν σε εμφάνισή του, το 2019
|EPA/PETER FOLEY

Μυστήριο με τη σύλληψη του Μπρους Σπρίνγκστιν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2021, 14:51

Για ένα… σφηνάκι τεκίλα φαίνεται ότι συνέλαβαν αστυνομικοί τον Μπρους Σπρίνγκστιν, τον περασμένο Νοέμβριο, στο Νιου Τζέρσεϊ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μόλις την Τετάρτη, ο διάσημος καλλιτέχνης συνελήφθη με την κατηγορία ότι οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς και για «επικίνδυνη οδήγηση».

Μάλιστα, η Jeep έσπευσε να κατεβάσει από το Διαδίκτυο, τη διαφήμιση με τον Σπρίνγκστιν, που είχε προβληθεί στο Super Bowl, τον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου, την περασμένη Κυριακή. Ηταν μάλιστα η μοναδική διαφήμιση που είχε κάνει ο ρόκερ στην 50ετή του καριέρα.

Η εταιρεία δήλωσε ότι αποσύρει τη διαφήμιση μέχρι να διευκρινιστεί τι συνέβη. Εντύπωση μάλιστα προκάλεσε το γεγονός ότι η είδηση για τη σύλληψη εμφανίστηκε στα ΜΜΕ μόλις τρεις ημέρες μετά την προβολή της διαφήμισης, τη στιγμή που σημειώθηκε τον Νοέμβριο.

Τι συνέβη όμως; Μετά τα πρώτα δημοσιεύματα, που ανέφεραν το γεγονός της σύλληψης –επίσης η πρώτη φορά στη ζωή του– ρεπόρτερ του Νιου Τζέρσεϊ και της Νέας Υόρκης, όπως ήταν αναμενόμενο, άρχισαν να ψάχνουν περισσότερες πληφορορίες και ανακάλυψαν τα εξής:

Ο Σπρίνγκστιν είχε πάει βόλτα με τη μηχανή του σε ένα εθνικό πάρκο, κοντά στο σπίτι του. Εκεί συνάντησε φαν του, σταμάτησε να τους μιλήσει και να φωτογραφηθεί μαζί τους, όπως κάνει πάντα, και ένας από αυτούς, του πρόσφερε ένα σφηνάκι τεκίλα, ενδεχομένως μάλιστα να ήταν γνωστός του. Ο Μπρους το ήπιε, μίλησε λίγο ακόμα και μετά ανέβηκε στη μηχανή του και έφυγε. Ομως, σύμφωνα με την New York Post, τη σκηνή είδε ένας αστυνομικός, που αμέσως τον σταμάτησε στον δρόμο.

Οπως αναφέρει η Asbury Park Press, το αλκοολόμετρο έδειξε μόλις 0,02, ενώ το όριο στην πολιτεία είναι πολύ υψηλότερα, στο 0,8. Αρα, γεννάται η απορία γιατί τον συνέλαβαν για οδήγηση υπό την επήρεια.

Καθώς ο Σπρίνγκστιν δεν έκανε κάποια δήλωση την Τετάρτη, η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα στο ομοσπονδιακό δικαστήριο –διότι η σύλληψη σημειώθηκε σε κρατική έκταση– σε ημερομηνία που δεν έχει γνωστοποιηθεί. Ο καλλιτέχνης θα εμφανιστεί μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...