207
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο Λύρειο Ιδρυμα |

Η όχι και τόσο μυστική επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου στα καμένα

Protagon Team Protagon Team 1 Αυγούστου 2018, 11:27
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο Λύρειο Ιδρυμα
|

Η όχι και τόσο μυστική επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου στα καμένα

Protagon Team Protagon Team 1 Αυγούστου 2018, 11:27

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος βρέθηκε την Τετάρτη στις περιοχές που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές.

Η επίσκεψη έγινε εν κρυπτώ, χωρίς να ανακοινωθεί και χωρίς να κληθεί η δημόσια τηλεόραση να την καλύψει όπως συνηθίζει να κάνει. Κυκλοφόρησαν όμως κάποιες φωτογραφίες του στο Λύρειο Ιδρυμα που καταστράφηκε από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Παυλόπουλος συνομίλησε με κατοίκους και στελέχη του κρατικού μηχανισμού που βρίσκονται στον τόπο της τραγωδίας.

Οπως αναφέρουν πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Παυλόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Λυρείου Ιδρύματος, Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο, την ηγουμένη και τις μοναχές και συζήτησε μαζί τους την αναζήτηση τρόπων για την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναλειτουργία του ιδρύματος πριν το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με την Προεδρία της Δημοκρατίας, στις συνομιλίες του με τους κατοίκους της περιοχής ο κ. Παυλόπουλος δεσμεύτηκε ότι «η Προεδρία θα είναι πάνω από τους πληγέντες μέχρι την τελευταία στιγμή και θα ελέγχει, εάν θα γίνουν πράξη οι υποσχέσεις που έχουν δοθεί».

Η απόφαση του κ. Παυλόπουλου να μεταβεί στις πληγείσες περιοχές χωρίς τη συνοδεία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων, ήταν δική του.

Τη Δευτέρα είχε επισκεφτεί το Μάτι και ο Αλέξης Τσίπρας, επίσης χωρίς να προαναγγελθεί, αλλά εκεί στήθηκε έπειτα μια κάποια καμπάνια επικοινωνιακής χρήσης αυτής της επίσκεψης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...