233
| TIFF

Μόνο από το Διαδίκτυο το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Protagon Team Protagon Team 28 Οκτωβρίου 2020, 19:49
|TIFF

Μόνο από το Διαδίκτυο το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Protagon Team Protagon Team 28 Οκτωβρίου 2020, 19:49

Αποκλειστικά από το Διαδίκτυο θα γίνει το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη, προγραμματισμένο για το διάστημα από τις 5 έως τις 15 Νοεμβρίου, λόγω των εκτάκτων περιστάσεων με την πανδημία, ανέφερε την Τετάρτη η διοίκηση του θεσμού.

Οι προβολές στις αίθουσες Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας δεν θα πραγματοποιηθούν, από σήμερα, Τετάρτη 28 Οκτωβρίου. Στους θεατές που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο θα τους επιστραφεί το αντίτιμο, ενώ το αριστούργημα «Ο Μεγάλος Δικτάτωρ» του Τσάρλι Τσάπλιν, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, θα είναι η πρώτη ταινία που θα προβληθεί όταν το Ολύμπιον ξανανοίξει για τους θεατές του.

Τοι Φεστιβάλ, σε ανακοίνωσή του, ανέφερε ότι «ενεργοποιούμε το εναλλακτικό σενάριο που είχαμε εκπονήσει γι’ αυτή την περίπτωση. Το σύνθημά μας “Σινεμά με κάθε τρόπο” ήταν και παραμένει σε ισχύ: Περισσότερες από 170 ταινίες από όλο τον κόσμο θα μας φέρουν κοντά στο σινεμά, με κάθε τρόπο.

Στο online 61ο Φεστιβάλ, οι θεάσεις ανά ταινία θα αυξηθούν κατά 40%, ώστε περισσότεροι θεατές σε όλη την Ελλάδα να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αγαπημένες ταινίες που μας εμπιστεύτηκαν δημιουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για τις ανάγκες διοργάνωσης του διαδικτυακού 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα ισχύσουν όλες ανεξαιρέτως οι συμβάσεις των εργαζομένων – τόσο αυτές που έχουν ήδη ξεκινήσει, όσο και εκείνες που θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα επεξεργαζόμαστε ήδη εναλλακτικά σενάρια για την διεξαγωγή του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και επανεξετάζουμε τόσο τον τρόπο διεξαγωγής του, όσο και τις ημερομηνίες του».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...