414
Η Σαρλίν, ο Αλβέρτος και τα παιδιά τους ξανά μαζί, στο Μονακό | ERIC MATHON/PALAIS PRINCIER

Μονακό: Η Σαρλίν επέστρεψε στο παλάτι και στον Αλβέρτο

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2021, 11:44
Η Σαρλίν, ο Αλβέρτος και τα παιδιά τους ξανά μαζί, στο Μονακό
|ERIC MATHON/PALAIS PRINCIER

Μονακό: Η Σαρλίν επέστρεψε στο παλάτι και στον Αλβέρτο

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2021, 11:44

Μήνες ολόκληρους κράτησαν τα κουτσομπολιά αλλά και η αγωνία για τους θαυμαστές της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό, με τον χωρισμό του Αλβέρτου και της Σαρλίν.

Από τη Δευτέρα όμως είναι και πάλι μαζί, στο πριγκιπάτο, καθώς η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε ύστερα από πολύμηνη παραμονή στη Νότια Αφρική.

Η 43χρονη Σαρλίν, που έχει γεννηθεί στην Ζιμπάμπουε, έφτασε με ιδιωτικό αεροπλάνο του συζύγου της, πρίγκιπα Αλβέρτου, στη Νίκαια, ντυμένη στα μαύρα, έπειτα από ολονύχτιο ταξίδι, από το Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής.

Η επιστροφή δίνει τέλος στις φήμες μηνών σχετικά με την ξαφνική και παρατεταμένη παραμονή της στην Αφρική, αν και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τη συνέχεια.

Στο αεροδρόμιο την υποδέχθηκαν με μια μεγάλη ανθοδέσμη ο πρίγκιπας Αλβέρτος, τα εξάχρονα δίδυμα παιδιά τους, Ζακ και Γκαμπριέλα, καθώς και η πριγκίπισσα Στεφανί, αδελφή του Αλβέρτου. Στη συνέχεια, με ελικόπτερο έφτασαν στο Μονακό.

Μαζί της η πριγκίπισσα είχε και έναν καινούργιο σύντροφο, έναν μεγαλόσωμο σκύλο, τον Χαν. Το προηγούμενο σκυλάκι της είχε σκοτωθεί σε δυστύχημα, πριν από έναν μήνα.

Το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από την επιστροφή της. Το μήνυμα που τις συνόδευε έγραφε: «Μια επανένωση γεμάτη χαρά και συγκίνηση».

Η Σαρλίν χαιρετά τους δημοσιογράφους, ενώ δίπλα της είναι ο σύζυγος, τα παιδιά της και ο σκύλος της

Πριν αναχωρήσει από την Αφρική η πριγκίπισσα, Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, δήλωσε: «Η Νότια Αφρική βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου. Κάθε φορά που επισκέπτομαι αυτή την όμορφη χώρα, γεμίζω απέραντη χαρά και υπερηφάνεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τη φιλοξενία και την υποστήριξη που μου παρείχαν κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εδώ».

Η Σαρλίν ταξίδεψε στην πατρίδα της πριν από οκτώ μήνες για ένα δεκαήμερο, όμως εκεί, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, έπαθε λοίμωξη στο αυτί, τη μύτη και τον λαιμό, η οποία οδήγησε τους γιατρούς να της απαγορεύσουν το αεροπορικό ταξίδι, να νοσηλευτεί επανειλημμένα στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις, η τελευταία από τις οποίες ήταν στις 8 Οκτωβρίου.

Αλλες φήμες όμως λένε ότι η πριγκίπισσα έπαθε κατάθλιψη στο Μονακό, ότι δεν ήθελε να επιστρέψει στα πριγκιπικά δεσμά και σε μία ζωή που δεν της ταίριαζε και ότι χρειάστηκαν κάποια ταξίδια του Αλβέρτου στη Νότια Αφρική και «διαπραγματεύσεις» για να πειστεί να επιστρέψει στο παλάτι.

Ο Αλβέρτος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η γυναίκα του είναι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε και ότι έλειψε στον ίδιο και στα παιδιά τους.

Πάντως, όπως είχε υποσχεθεί ο πρίγκιπας στους Μονεγάσκους, η βασιλική οικογένεια αναμένεται να γιορτάσει με κάθε επισημότητα την Εθνική Ημέρα του πριγκιπάτου στις 19 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...