234
Η καριέρα του Σπέισι μάλλον έχει τελειώσει | EPA/ANDY RAIN

Μόλις 126 δολάρια οι εισπράξεις της νέας ταινίας του Κέβιν Σπέισι

Protagon Team Protagon Team 20 Αυγούστου 2018, 08:55
Η καριέρα του Σπέισι μάλλον έχει τελειώσει
|EPA/ANDY RAIN

Μόλις 126 δολάρια οι εισπράξεις της νέας ταινίας του Κέβιν Σπέισι

Protagon Team Protagon Team 20 Αυγούστου 2018, 08:55

126 δολάρια ή μόλις 13 εισιτήρια. Τόσες ήταν οι εισπράξεις της πρώτης ημέρας για τη νέα ταινία του Κέβιν Σπέισι «Billionaire Boys Club».

Ανοιξε βέβαια σε μόνο 10 κινηματογραφικές αίθουσες (αλλά όχι στη Νέα Υόρκη και το Λος Αντζελες), αλλά και πάλι κάθε αίθουσα δεν θα είχε πάνω από έναν-δυο θεατές.

Το ποσό είναι ένα αρνητικό ρεκόρ στις ΗΠΑ, σημειώνει ο Guardian.

Συγκριτικά η ταινία «Baby Driver» του 2017 στην οποία πρωταγωνίστησε ο Σπέισι είχε εισπράξεις 20 εκατ. δολαρίων το πρώτο Σαββατοκύριακο. Η νέα ταινία του θα είναι σχεδόν θαύμα αν καταφέρει να φτάσει τα 1.000 δολάρια.

Η ταινία μπορεί να σηματοδοτεί και το τέλος της επαγγελματικής πορείας του Σπέισι μετά τις καταγγελίες που δέχτηκε από πολλούς ανθρώπους για σεξουαλική παρενόχληση.

Στην ταινία, η μετάδοση της οποίας πέρασε από σαράντα κύματα λόγω του σκανδάλου, συμμετέχουν αστέρες, μεταξύ των οποίων ο Άνσελ Έλγκορτ, ο Τέιρον Εγκερτον, η Έμα Ρόμπερτς και ο Τζέρεμι Ίρβιν. Τον περασμένο μήνα είχε κυκλοφορήσει και σε video on demand χωρίς να δοθεί ιδιαίτερη δημοσιότητα.

Η εταιρεία διανομής της Vertical Entertainment, όταν ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νωρίτερα φέτος, υποστήριξε ότι δεν μπορεί να τιμωρηθεί μία ολόκληρη ομάδα που εργάστηκε για την παραγωγή αυτής (ηθοποιοί και τεχνικοί) λόγω των πράξεων του Σπέισι.

Ο ρόλος του βραβευμένου ηθοποιού είναι μάλιστα ένας από τους μικρότερους της ταινίας.

Η ταινία μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη μια πραγματική υπόθεση από τη δεκαετία του ’80 για μια «πυραμίδα» αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια δύο δικών για φόνο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...