386
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Λάρισα το βράδυ της Τετάρτης | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Μητσοτάκης: Ως εδώ με τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2019, 21:41
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Λάρισα το βράδυ της Τετάρτης
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Μητσοτάκης: Ως εδώ με τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2019, 21:41

Το όραμά του για την επόμενη ημέρα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου στην Λάρισα στέλνοντας το μήνυμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής.

Ο κ. Μητσοτάκης έστειλε από τη Θεσσαλία μηνύματα ενότητας και νίκης στις εκλογές της 26ης Μαΐου ώστε να «δοθεί ένα τέλος με τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά».

‘Όπως τόνισε, σκοπός όλων είναι να ξαναχτιστεί μια πατρίδα ενωμένη, αξιοπρεπή που θα φροντίζει όλους και πρωτίστως τους πιο αδύναμους.

«Δεν χωράει καμία χαλαρή ψήφος. Όλες και όλοι να πάμε και να στείλουμε το μήνυμα ως εδώ. Τώρα είναι η ώρα της πολιτικής αλλαγής» είπε.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε προσωπικά και στον κ. Τσίπρα: «Όσο αυτός θα διχάζει εγώ θα ενώνω γιατί αυτό είναι το αίτημα σήμερα της ελληνικής κοινωνίας. Εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να μοιράσουμε χρήματα, να σαγηνεύσουμε τους συμπολίτες μας με επιδόματα, δεν χρησιμοποιούμε ψεύτικες μονταζιέρες. Έχουμε όμως τη δύναμη της φωνής μας και είμαστε σίγουροι ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Έχουμε μαζί μας τη σιωπηρή πλειοψηφία της Ελλάδος που ψάχνει την πολιτική αλλαγή».

Είμαστε η πλατιά λαϊκή παράταξη. Όχι απλά των πολλών αλλά όλων των Ελλήνων. Η παράταξη που βρίσκεται εδώ πρωτίστως για τους πιο αδύναμους, είπε.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεσμεύτηκε για την πρόθεση της κυβέρνησής του να μειώσει τους φόρους για όλους τους Έλληνες. «Είμαστε η παράταξη που την επόμενη ημέρα θα μειώσουμε τους φόρους για όλους τους Έλληνες. Θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ 30%, τον φόρο στις επιχειρήσεις από το 29% στο 20%, δύο συντελεστές ΦΠΑ στο 22 και στο 11% και θα πετύχουμε να μην μειωθεί το αφορολόγητο» είπε.

«Θα μειώσουμε τους φόρους και ναι, εμείς είμαστε αυτοί που θα φέρουμε πολλές νέες επενδύσεις, δηλαδή νέες δουλειές. Εμείς ξέρουμε πως δουλεύει η ιδιωτική οικονομία. Και στηρίζουμε τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, τον ελεύθερο επαγγελματία» πρόσθεσε.

Ειδική μνεία ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε και στο θέμα της Ασφάλειας που όπως τόνισε είναι προϋπόθεση ελευθερίας γιατί αφορά πρωτίστως τους πιο αδύναμους που ζουν σε συνοικίες οι οποίες έχουν καταληφθεί από το οργανωμένο έγκλημα ή από διάφορους μπαχαλάκηδες. «Τριάντα τραμπούκοι δεν πρόκειται να εκβιάζουν την επόμενη κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έλληνες αγρότες: «Θα τσακίσουμε τα κυκλώματα των παράνομων ελληνοποιήσεων αγροτικών προϊόντων ξεκινώντας με το γάλα. Και ξέρουμε ποιοι το κάνουν», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...