303
Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Κυψέλη | Το Ποτάμι

Πώς πέρασαν το προεκλογικό Σάββατο οι πολιτικοί αρχηγοί

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2019, 12:30
Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Κυψέλη
|Το Ποτάμι

Πώς πέρασαν το προεκλογικό Σάββατο οι πολιτικοί αρχηγοί

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2019, 12:30

Πολιτικοί αρχηγοί και υποψήφιοι τήρησαν την παράδοση που θέλει το Σάββατο πριν από την κάλπη, όταν απαγορεύεται η πολιτική δραστηριότητα, να συναντούν σε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα δημοσιογράφους.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Παγκράτι και μάλιστα σε κατάστημα που θεωρείται «στέκι» ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα δόθηκε με τους δημοσιογράφους σε ουζερί δίπλα στη θάλασσα, στο Κερατσίνι.

Την Καισαριανή επέλεξε και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία γευμάτισε με υποψήφιους ευρωβουλευτές.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Μια βόλτα στις γειτονιές της Αθήνας έκανε το Σάββατο ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Πέρασε από το Χαλάνδρι, τη Κηφισιά, το Παγκράτι, το Κολωνάκι, το Σύνταγμα, το Μοναστηράκι, τα Πετράλωνα, το Θησείο και την Αγία Βαρβάρα.

Το μεσημέρι βρέθηκε στη Φωκίωνος Νέγρη, στην Κυψέλη. Εκεί τον συνάντησαν δημοσιογράφοι όπου δήλωσε ότι «σήμερα είναι μια ευκαιρία να σκεφτούν οι Έλληνες ότι η ζωή μπορεί να γίνει καλύτερη και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Και να σκεφτούν ότι πρέπει να βρεθούν στις κάλπες όσο το δυνατόν περισσότεροι.

» Ολοι πρέπει να πάνε να ψηφίσουν αύριο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο Περιστέρι // ΑΠΕ

Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, στο Περιστέρι, επισκέφθηκε λίγο μετά τις 12 ο γγ της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τον υποδέχθηκαν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ, ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιώργος Σιδέρης, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Κώστας Παπαδάκης, Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος και η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη.

Ο κ. Κουτσσούμπας συνομίλησε με πολίτες στο Περιστέρι ενώ γευμάτισε σε ικαριώτικο στέκι με στελέχη του ΚΚΕ, όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, υποψήφιους για τους δήμους και την Περιφέρεια, προσωπικότητες από τον χώρο των τεχνών και του πολιτισμού και δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...