240
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο Ελληνικό | Γραφείο Τύπου ΝΔ

Μητσοτάκης: Το Ελληνικό καθρέφτης της αναπτυξιακής αποτυχίας Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2019, 11:30
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο Ελληνικό
|Γραφείο Τύπου ΝΔ

Μητσοτάκης: Το Ελληνικό καθρέφτης της αναπτυξιακής αποτυχίας Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2019, 11:30

Επίσκεψη στο χώρο του παλαιού αεροδρομίου, στο Ελληνικό, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης για την πορεία του έργου, τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις στην υλοποίησή του.

«Ο χώρος του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού συμβολίζει την απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ΝΔ σε δηλώσεις του μετά το τέλος της επίσκεψης.

«Σε αυτόν τον χώρο θα έπρεπε σήμερα να δουλεύουν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και το παλιό αεροδρόμιο να γίνει ένα εμβληματικό αναπτυξιακό έργο το οποίο θα συμβολίζει τη νέα Ελλάδα που έρχεται. Αντ’ αυτού αντικρίζουμε και σήμερα ακόμη μια εικόνα απελπιστικής εγκατάλειψης», παρατήρησε και κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσίπρα ότι δεν πίστεψε ποτέ στο Ελληνικό ως ένα κορυφαίο αναπτυξιακό έργο.

Ακόμα και σήμερα, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, η κυβέρνηση εξακολουθεί να θέτει προσκόμματα στην υλοποίηση της επένδυσης.

Από την πλευρά του, δεσμεύθηκε ότι η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης της ΝΔ.

«Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε το συντομότερο δυνατόν το Ελληνικό να γίνει το σύμβολο της νέας Ελλάδος. Μια επένδυση η οποία θα δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, θα αλλάξει την όψη της Αθήνας και θα συμβολίζει μια νέα Ελλάδα με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση», κατέληξε στη δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...