345
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Νίκο Βούτση στη Βουλή | IntimeNews

Μητσοτάκης σε Βούτση: Μη γίνεις πιόνι στην άθλια συναλλαγή Τσίπρα – Καμμένου

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2019, 20:44
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Νίκο Βούτση στη Βουλή
|IntimeNews

Μητσοτάκης σε Βούτση: Μη γίνεις πιόνι στην άθλια συναλλαγή Τσίπρα – Καμμένου

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2019, 20:44

Στην Πάτρα βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Λίγο πριν την προγραμματισμένη εμφάνισή του στο ξενοδοχείο Royal μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το γήπεδο του Προμηθέα και έριξε μερικά σουτάκια.

Ο πρόεδρος της ΝΔ βρήκε την ευκαιρία να αθληθεί και έπαιξε μπάσκετ με τους αθλητές του Προμηθέα, ενώ μαζί του βρέθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Λιόλιος.

Και μετά τα σουτ στην μπασκέτα ήρθαν τα βέλη προς την κυβέρνηση Τσίπρα…

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου μιλώντας σε εκδήλωση για τον Χρήστο Χριστόπουλο, ιδρυτή και ιστορικό εκδότη της εφημερίδας «Η Γνώμη».

Κατήγγειλε πρωτοφανείς, όπως είπε, μεθοδεύσεις προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει λίγους ακόμα μήνες στην εξουσία και ο Πάνος Kαμμένος να διατηρήσει τα προνόμια του αρχηγού κόμματος στη Βουλή.

«Η πλειοψηφία της γκαζόζας δεν είναι απλά ένα ανέκδοτο, ένα έξυπνο χάσταγκ στο twitter. Είναι μια κατάντια για μια χώρα με μακρά κοινοβουλευτική παράδοση» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αναφερόμενος σε όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στη Βουλή με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εκβιάζει τον Αλέξη Tσίπρα και ο πρωθυπουργός ενδίδει στους εκβιασμούς του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ διερωτήθηκε τι είναι αυτό που φοβίζει τον πρωθυπουργό και σημείωσε ότι ένας εκβιαζόμενος πρωθυπουργός είναι επικίνδυνος για τη χώρα. Παράλληλα, έστρεψε τα βέλη του και προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση τον οποίο κάλεσε να μην προχωρήσει στην αλλαγή του κανονισμού της Βουλής για να «εξαγοράσει» ο Αλέξης Τσίπρας τη σιωπή του πρώην συνεταίρου του.

«Ελπίζω ειλικρινά ότι ο πρόεδρος της Βουλής θα συναισθανθεί τη σημασία του ρόλου του και δεν θα συναινέσει σε αυτές τις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις. Αλλιώς θα έχει γίνει και αυτός ένα πιόνι στην άθλια συναλλαγή Τσίπρα – Καμμένου» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

O κ. Μητσοτάκης σημείωσε ακόμα ότι δεν μπορεί η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα να εξαρτάται από τον κάθε κύριο Παπαχριστόπουλο που τη μια μέρα λέει ότι θα παραιτηθεί και την άλλη τον βάζουν να περιμένει λίγο ακόμη και τόνισε με έμφαση ότι δεν μπορεί σε αυτά τα παιχνίδια να πρωταγωνιστεί ο πρόεδρος της Βουλής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...