129
O Κυριάκος Μητσοτάκης σε παλαιότερη ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ. Αυτές τις άγιες μέρες δεν συμμετέχουμε σε συναντήσεις φίλων και γνωστών, ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του προς τους «γαλάζιους» βουλευτές | ΙΝΤΙΜΕnews

Μητσοτάκης σε βουλευτές ΝΔ: Ας γίνουμε παράδειγμα για όλους το Πάσχα

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2020, 15:48
O Κυριάκος Μητσοτάκης σε παλαιότερη ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ. Αυτές τις άγιες μέρες δεν συμμετέχουμε σε συναντήσεις φίλων και γνωστών, ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του προς τους «γαλάζιους» βουλευτές
|ΙΝΤΙΜΕnews

Μητσοτάκης σε βουλευτές ΝΔ: Ας γίνουμε παράδειγμα για όλους το Πάσχα

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2020, 15:48

Προτροπή προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση ως προς την τήρηση των περιοριστικών μέτρων λόγω κορονοϊού, τις άγιες ημέρες του Πάσχα, απηύθυνε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 «Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι … Είναι αυτονόητο ότι οφείλουμε να λειτουργούμε ως παράδειγμα στους συμπολίτες μας.

»Κατά συνέπεια, αυτές τις Αγιες μέρες, δεν μετακινούμαστε σε κανένα προορισμό, δεν συμμετέχουμε σε συναντήσεις φίλων και γνωστών, δεν πάμε στις εκκλησίες μας.

»Είναι υποχρέωση μας αλλά και ο καλύτερος τρόπος για να κάνουμε πράξη το μήνυμα της αγάπης, στη σημερινή δύσκολη για όλους μας συγκυρία.

»Εύχομαι καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, και του χρόνου με υγεία», αναφέρει συγκεκριμένα το μήνυμα του Πρωθυπουργού προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, όπως αυτό διαβιβάστηκε στους «γαλάζιους» βουλευτές από τον γραμματέα της ΚΟ Σταύρο Καλαφάτη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...