Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της επίσκεψής του στον Ασπρόπυργο | ΥοuTube
Επικαιρότητα

Μητσοτάκης: Πολάκης ίσον Τσίπρας και Τσίπρας ίσον Πολάκης

Ο πρόεδρος της ΝΔ ταύτισε τον Πρωθυπουργό με το ύφος του βαλλόμενου πανταχόθεν αναπληρωτή υπουργού Υγείας, παραπέμποντας στην κατάθεση πρότασης δυσπιστίας μετά το Πάσχα
Protagon Team

Την ευκαιρία να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό με το βαλλόμενο πανταχόθεν ύφος του Παύλου Πολάκη βρήκε η ΝΔ μετά και το τελευταίο… ανδραγάθημα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ο οποίος επιτέθηκε με ανοίκειο τρόπο στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοψίζοντας το σκεπτικό με το οποίο ανήγγειλε την πρόταση δυσπιστίας κατά του αν. υπουργού Υγείας, τόνισε από τον Ασπρόπυργο όπου βρέθηκε τη Μ. Τετάρτη ότι ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να ταυτιστεί με τον υπουργό του.

«Ο κ. Τσίπρας, χθες, επέλεξε να ταυτιστεί απόλυτα με τον κ. Πολάκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, για να συμπληρώσει:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας σήμερα ο οποίος να μην αντιλαμβάνεται ότι Πολάκης ίσον Τσίπρας και Τσίπρας ίσον Πολάκης. Φαντάζομαι ότι ο κ. Τσίπρας σήμερα θα αισθάνεται πάρα πολύ μόνος του με την επιλογή του, ακόμη και μέσα στο ίδιο του το κόμμα».